9 februari 2020 Manchester City West Ham Speltips

Speltips, Leicester – West Ham 31/12: Skrällbud?

Totalt avlästa, utan självförtroende och den största stjärnan out. De regerande mästarna, Leicester, är en favorit i fara när de välkomnar ett formstarkt West Ham till King Power Stadium.

När Leicester spelat 18 seriematcher spelåret anno 2016/17, kan vi väl skriva det i sten – att de var ett ”one season wonder”? Helt osannolika mästare förra året, nu på mer normal nivå, bortsett succén i Champions League, var man är klara för slutspelet som startar i slutet av februari.

Lite liknande tendenser runt West Ham, som också överraskade – inte i närheten av lika stort dock – förra året. De har varit nere och tampats på den undre tabellhalvan, men nu fått ett lyft; efter det fina 2-2-krysset borta mot Liverpool i månadens andra match, har tre raka vinster radats upp. I veckan krossades Swansea med hela 4-1 på bortaplan.

Gästerna med toppchans

Klart missvisande att 1X2-oddsen ser ut som såhär – i skrivandets stund; 2,10-3,65-3,80 – och åt vilket håll värdet hittas är tveklöst.

Givetvis – West Hams.

Leicester får inte ihop det. Positiva prestationer varvas med klart sämre sådana, men de förstnämnda landar ändå sällan i vinster. Så lite som en enda av de nio senaste seriematcherna har vunnits, vilket oväntat var mot Manchester City.

Nu möter man ett pånyttfött West Ham, vars resa uppåt i tabellen bara påbörjats. Tre raka vinster, varav extremt bra prestationer i två av dessa, och även krysset mot Liverpool var fantastiskt imponerande. Rätt spår har hittats och det finns massvis av kvalitet i truppen.

Här saknar dessutom Leicester superstjärnan Jamie Vardy och utan honom trubbas offensiven av rejält.

Här ska West Ham ses med toppchans och flera spel är tänkbara och innehåller värde; diverse plushandikapp och målspel.

Vi höjer dock nivån något och spelar att West Ham vinner till 3,80 x insatsen hos Betsson, som ni får en unik välkomstbonus hos, via oss – på 1 000 + 200 kronor!

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 31/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 27%
2: 26%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%