Speltips, Liverpool – Barcelona 6/8: Kära återseenden

Spelbloggare Publicerat: 6 August 2016

En speciell vänskapsmatch ska spelas mellan Liverpool och Barcelona på Wembley Stadium i London. Katalanernas matchupplägg under försäsongen är tydligt och med det i åtanke investerar vi i ett 1X2-tecken från den andra halvleken.

Javier Mascherano och Luis Suarez är inte bara stjärnor i Barcelona – de fick också sina stora genombrott i just Liverpool, som de båda uttryckt att de hyser en stor kärlek till; klubben, staden och supportrarna. Räkna med att det blir en speciell match för dem, inte minst då matchen spelas i London och att det väntas komma en hel del Liverpoolsupportrar.

Annars är det precis som vanligt; en match för att ladda upp och hitta rätt i detaljerna inför det kommande spelåret. För Liverpool kickstartar Premier League redan den 14:e, om en och en halv vecka, medan Barcelona spelar Supercupfinal mot Sevilla samma datum. Primera División äntrar de inte fören den 20:e.

Liverpool har en bra chans

Tidigare i veckan när Barcelona mötte Leicester på Friends Arena spelade vi katalanerna med -1 mål (3-vägshandikapp) i den första halvleken till 3,60 – ett spel som sedermera satt då de ledde med hela 3-0 efter 45 minuter.

Inför den matchen var vi inne på det faktum att Barcelona nästan alltid spelar deras stjärnor i den första halvleken, och sedermera byter ut de i halvtid eller tidigt i andra – för att mindre namnstarkt material ska luftas.

Och resultatet efter 90 minuter? 4-2. Barcelona förlorade med andra ord den andra halvleken. Veckan dessförinnan hade man även 3-1 mot Celtic i halvtid – och slutresultatet skrevs detsamma.

Liverpool har en stor bredd i truppen och flera av de yngre förmågorna håller hög nivå. Man har blandat en del i träningsmatcherna och det ska finnas mer att ta av. Laget borde vara lite närmare seriestartsform, i bättre fas, i och med att Premier League startar före Primera División. Lite större allvar för dem?

Därtill ska fördelen av att matchen spelas på Wembley Stadium inte underdrivas. Förvisso inte hemmaplan, men alltjämt en arena man är bekanta med och närheten spelar också den in.

Liverpool att vinna den andra halvleken spelas till 4,90 x insatsen hos Bethard, som ni kan hämta en välkomstbonus på 1 000 kronor hos här!

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner andra halvlek
Odds: 4,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, lördag 6/8
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: