liverpool henderson

Speltips, Liverpool – Leeds 29/11: Vi dubblar insatsen

Vi är framme vid kvartsfinalerna i engelska Ligacupen och nu är det bara klubbar från de två toppdivisionerna kvar. På Anfield står formstarkt mot formstarkt i Liverpool och Leeds United. Givet hemmafavoritskap – finns det ändå värde att hämta?

När finalen är såhär pass nära blir det allt mindre skrällbetonat i en turnering som annars brukar innehålla många överraskningar. Men det är klart; motivations- och rotationsfaktorn spelar fortfarande en betydande roll.

Liverpool tycks bara bli starkare med tiden och står just nu på en stark andraplats i Premier League, bara pinnen under serieledande Chelsea. Förra veckan blev det en 2-0-seger över Sunderland i en annars tät fajt.

En precis lika spännande strid är Leeds inblandade i, i den som ska ta dem till Premier League. Femma är de placerade just nu, men det är framförallt kort avstånd till konkurrenterna nedanför.

Liverpool vinner – klart

Rotation kommer vi få se från Liverpool, men just den offensiv som ska ställas ut ryktas bli slagkraftig; topptrion kan komma att bestå av Mané, Sturridge och Origi – tre klassanfallare i Premier League-mått mätt.

Det kan alltså bli den trion som Leeds, med svenske Pontus Jansson, ska stå emot. Tveksamt om de lyckas.

Eftersom Liverpool, till skillnad från flera toppkonkurrenter, inte spelar i Europa just nu, finns det utrymme till att satsa på cupen. Sett bra ut också; 2-1-vinsten över Tottenham följde upp krossar av Derby County och Burton Albion – med 3-0 respektive 5-0. Och det på bortaplan.

Leeds kommer såklart vilja bjuda upp till kamp, men seriespelet är självklart överordnat som situationen ser ut. Bara tre dagars vila sedan 2-1-bortasegern över Rotherham – en faktor som spelar in.

Liverpool öser alltid på, även när de leder matcherna, och tenderar därför att vinna med större siffror.

Liverpool -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid vinst med exakt två mål – spelas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos! Hos samma bolag kan ni dessutom se matchen i deras fantastiska streamingtjänst.

Speltips:

Speltips: Liverpool -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 29/11
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 13%
2: 7%
Över 2,5 mål: 70%
Under 2,5 mål: 32%