Speltips, Liverpool – Leicester 10/9: Fint spelvärde hittat från Anfield

Spelbloggare Publicerat: 10 September 2016

Två energiska lag och potentiella toppkonkurrenter i Liverpool och Leicester möter varandra på anrika Anfield under lördagen. Känslan är att en fartfylld batalj är att vänta – och att målen således är nära till hands.

Tre matcher och fyra pinnar – det är vad båda parter skrapat ihop hittills.

För Liverpool, utifrån hur spelet sett ut, är det en stor besvikelse. Efter den fina 4-3-vinsten borta över Arsenal i premiären, åkte de på en hård smäll när de oväntat, möjligen också orättvist, föll med 0-2 mot Burnley. Och nu senast? 1-1 mot Tottenham – med mersmak.

Alldeles oavsett så har Liverpool, med Jürgen Klopp som styrman, visat upp fina tendenser och det är långtifrån möjligt att det blir på tal om en titelstrid.

Fjolårssensationen Leicester, som vann hela kalaset mot alla odds, har förstås varit rejält uppsnackade inför detta spelår, även om de flesta förstått att en ännu skalp av den storleken är en bra bit borta. Det finns lite mer att kräva i spelet, men bättre har det bara blivit – 1-2-förlusten över Hull blev till 0-0 mot Arsenal, som i sin tur följdes upp av en 2-1-vinst när Swansea kom på besök till King Power Stadium.

Mål – åt båda håll?

Energi.

Det är någonting som Liverpool och Leicester har gemensamt i deras spel – det bygger på en hög press och intensitet i anfallsspelet.

Värden ska, väntas, ta taktpinnen här; styra och ställa. Positionerna ska pushas uppåt och Klopp har siktet på tre färska pinnar.

Detta, i kombination med att Leicester spelar en fantastiskt snabb, rak och effektiv omställningsfotboll, borde bidra till ett högt tempo i matchen; målchanser åt båda håll – och sannolikt även mål. Det finns ju fantastisk spets hos båda parter.

Dessutom har Liverpool flera defensiva avbräck. Senast in på skadelistan – försvararen Ragnar Klavan.

Mål, mål, mål – det är alltså våra tankar inför den här superfajten.

Slutsats? BLGM – ja till 1,83 x polletterna hos Bethard. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 10/9
TV:  Viasat Sport Premium & Viasat Ultra HD (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: