Speltips, Liverpool – Manchester United 10/3: Målskyttespel till 5,60

Spelbloggare Publicerat: 10 March 2016

De engelska jättarna Liverpool och Manchester United ryker ihop redan i åttondelsfinalen av Europa League. Gästernas offensiv imponerar inte, men vi kan inte hålla fingrarna borta från en målskytt till 5,60 x smeten.

Hämta Sveriges bästa bonusar: Här hittar ni vår bonusguide med de högsta bonsarna!

Besvikelser måste de båda etiketteras som, men storheten i de här två klubbarna kan inte viftas bort. De har en historia av att tillhöra den europeiska toppen, även om de halkat efter på senare år och i synnerhet just detta spelår.

Det är PL-sjuan mot sexan; tre pinnar skiljer dem åt, men Liverpool har en match mindre spelad än sina konkurrenter och är i en period där formen verkar ha hittats med besked. Manchester United bröt en vinstsvit på fyra matcher senast när West Bromwich vart en siffra för stor på The Hawthorns.

Rashford med ny balja

Oddssättarna hos Unibet har stått för en miss modellen större på målskyttemarknaden. Omöjligt att förstå hur de resonerar.

Det handlar om skyttespelet på Marcus Rashford. Till följd av de brutala skadeproblemen har Manchester United fått satsa på den tidigare okända talangen, född 1997, på topp. Är inte en av de som direkt tokhyllat honom, men visst har han visat framfötterna. Stod ju för två baljor i 3-2-vinsten över Arsenal i slutet av förra månaden.

Nu är det mycket som talar för att Rashford inte kommer starta, men Unibet betalar alltid tillbaka insatsen om så är fallet. Vi sitter med andra ord i en säker båt på så sätt.

Som ni säkert vet har Liverpool haft det oerhört svårt mot United – förlorat fyra inbördes matcher i följd; på dessa har de röda djävlarna stått för hela nio strutar.

Lär bli en tät historia mellan två jämna parter och när vi får makalösa 5,60x för att Uniteds spetsspelare, om han startar, ska måla, vore det ingenting annat än dumt att hålla fingrarna borta. Speciellt när han har lite motvind, som just nu.

Polletter – in!

Observera att vi får insatsen tillbaka om Rashford inte skulle starta.

Saknar ni konto hos Unibet som erbjuder det högsta oddset får ni 1 000 kr bonus här.

Speltips:

Speltips: Marcus Rashford målskytt “anytime” (insatsen tillbaka om han inte startar)
Odds: 5,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 10/3
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 2,12 redbet logo
Oavgjort 3,30 betsafe logo
Manchester United 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,42 redbet logo
Under 2,5 mål 1,61 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: