6 november 2016 Liverpool Watford

Speltips, Liverpool – Watford 6/11: Nytt målpartaj?

Formstarkt möter formstarkt när Liverpool och Watford ska mäta musklerna på Anfield, avspark 15:15. Vi tror att det kommer bli en öppen tillställning och investerar således i ett målobjekt värt 2,05 x insatsen.

Gästerna har haft en historiskt bra start på spelåret och hittas inför lördagsmatcherna, omgång 11, på en solid sjundeplats – och om Watford kan vara i de områdena av tabellen och härja längre fram, vore det en enorm succé. Huruvida det finns kraft för det eller ej får tiden utvisa.

Några hack uppåt i tabellen hittar vi Liverpool, som med 23 inspelade pinnar ”bara” är placerade på tredjeplatsen, men endast målskillnad skiljer dem från såväl tvåan Arsenal som ettan Manchester City. Och av de inledande tio matcherna att döma, ska det finnas kraft för att på allvar utmana om titeln. Jürgen Klopp och Liverpool har helt enkelt visats vara en fantastisk kombination.

Mer eller mindre hela Liverpools trupp är hel. Watford har däremot ett brutalt avbräck i Sebastian Prödl. Även Isaac Sucess kan räknas bort och det stärker inte den offensiva konkurrensen direkt – för om det finns någonting att anmärka på hos Watford, är det just anfallsspelet.

BLGM-spelet investeras i

Tre hållna nollor i rad och bara två mål framåt på dessa matcher för Watford – vad skulle då tala för att en öppen och i sin tur målrik match väntar?

Mycket, menar vi. Dumt att stirra sig blind på siffrorna när förutsättningarna här är helt skilda från de nämnda matcherna. Alla matcher är ju unika.

Liverpool, i synnerhet på hemmaplan, betyder med Klopp vid rodret att det blir fart och fläkt; de spelar extremt framåtlutat, bombar in mål, men brukar som en konsekvens av den offensiva approachen också släppa till en del – utan att nödvändigtvis tappa poäng. Mål åt båda håll har det blivit i fem av de sex senaste matcherna.

Och Watford har visats vara rätt vassa mot den här typen av motstånd, verkar trivas med att få kliva ner i positionerna och använda kontringsspelet som det främsta vapnet. 4-2-vinst över West Ham, 3-1 mot Manchester United och 1-3-torsk mot Arsenal. Med andra ord borde det tala för mål att Liverpool ska hålla i taktpinnen.

Ja, det luktar – mål…

BLGM – ja spelas till 2,05 x insatsen hos Bethard. Om du saknar ett konto hos dem – öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:15, söndag 6/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 16%
2: 8%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 39%