Speltips, Liverpool – Watford 8/5: God skrällchans från Anfield

Spelbloggare Publicerat: 7 May 2016

Med siktet helt inriktat på kommande Europa League-final, kommer Liverpool till spel hemma mot Watford – och då testar vi att skicka in en skrällpollett.

I praktiken är Europamöjligheten mer eller mindre död för Liverpool och eftersom EL-finalen mot spanska Sevilla väntar om så lite som 11 dagar är fokuset bortriktat från seriespelet när tre matcher ska avverkas. Spelschemat är dessutom extremt tätt – alla dessa tre matcher ska spelas innan finalen – så det handlar om att prioritera.

Watford studsar runt i mittenskiktet av tabellen, sedan en bra tid tillbaka utan chans på Europaplatserna eller risk att trilla ur serien, vilket får ses som en succé – åtminstone i min bok. Truppen är tunn, men ändå har en så pass bra standard kunnat hållas. Tränaren Quique Sánchez Flores är, trots detta, smått pressad på sin tränarposition.

Tempen inför matchen hade helt enkelt kunnat vara hetare…

Rotation att vänta

Men spelvärde, det har vi hittat. Stort sådant, är känslan.

Att Liverpool kommer rotera på flertalet positioner är tveklöst. Det var så lite som tre dagar sedan de vände och vann mot Villarreal – trötta ben på flera annars ordinarie pjäser är att räkna med. Dessutom är siktet, som nämnt, inte inställt på seriespelet. Även frånvarolistan är rätt välfylld med spelare som Mamadou Sakho, Jordan Henderson samt Divock Origi out.

Gästande Watford har sett hyfsat kalla ut sedan kontraktet säkrades, men studsade tillbaka och vann med 3-2 över Aston Villa senast. Det finns potential och styrkan sitter i kontringsspelet – nu ska ett b-betonat Liverpool föra matchen. Utmärkt möjlighet att skrälla till det.

Nu har oddssättarna och marknaden pushat ner oddsen till Liverpools favör rejält och vi kan till och med få vinst vid uddamålsförlust för Watford till fina priser. Då är det på sin plats att slussa in polletterna.

Watford +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid uddamålsförlust – spelas till 1,83 x polletterna.

Speltips:

Speltips: Watford +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 8/5
TV:  viasatsport logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: