Stryktipset 4 augusti 2018

Speltips, Llagostera – Almeria 25/5: Fel favorit i bottenfajten

Bottenmöte vankas i den spanska andradivisionen, Segunda División. Llagostera tar emot Almeria på Nou Estadi Municipal de Palamós – och vi undrar om oddssättarna inte ställt ut fel favorit?

Värden precis under strecket, bortalaget precis ovanför det. Visst har det här alla möjligheter att bli en sprudlande batalj?

För att titta lite närmare på hur det ser ut. Llagostera har hämtat andan under slutspurten av spelåret; nu finns möjligheten att rädda kontraktet, vilket inte kändes speciellt troligt för runt en månad sedan. De har skrapat ihop 40 pinnar på 39 matcher och har tre upp till över strecket när lika många matcher är kvar att avverka.

Precis ovanför hittas just Almeria. De har varit mycket upp och ner på sistone, men sett till resultaten de senaste månaderna har man blivit klart bättre. En vinst här skulle innebära att ett rejält glapp kan skapas ner till botten och kontraktet ska sannolikt kunna ros i hamn då.

Inte mycket matnyttigt att nämna på truppfronterna…

Hemmastarkt mot bortasvagt

Vi undrar, som nämnt, om oddssättarna verkligen ställt ut fel favorit här.

Precis som tabellen avslöjar är det två jämna parter som drabbar samman. Bara tre pinnar skiljer dem åt – och då känns hemmafördelen extremt betydande.

Och inte minst när vi tittar till facitraderna på hemma- kontra bortaplan. Llagostera har fantastiska 11-3-5 på hemmaplan medan inte en enda bortamatch vunnits och Almeria har så lite som en bortavinst på 19 försök.

Inte heller har värden förlorat på de sju senaste fajterna. Gästerna? Torsk i tre av de fyra senaste.

Mer än så behövs väl inte? Llagostera spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 2,10 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Llagostera +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, onsdag 25/5
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 34%
X: 31%
2: 39%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 57%