Speltips, Luton Town – Aston Villa 10/8: Skrällbud i cupen

Spelbloggare Publicerat: 10 August 2016

Engelska ligacupen brukar bjuda på stora skrällar, framförallt i de första rundorna, och vi är inne på att det kan bli en sådan när Luton Town ska försöka sätta käppar i hjulen för klassiska Aston Villa hemma på Kenilworth Road Stadium.

Står storsatsande klubbar är det som drabbar samman.

Luton siktar, efter fiaskot i form av en mittenplats i fjärdedivisionen, League Two, under fjolåret, på att studsa uppåt i seriesystemet. Att truppen håller klass för det är tveklöst och premiären lovar också mycket inför framtiden; Plymouth Argyle städades undan med tre mål mot noll – på bortaplan.

Är det nu som Luton tar klivet? Undertecknad tror i alla fall det…

Klassiska Aston Villa kommer, som säkert bekant, senast från Premier League som de trillade ur med dunder och brak i fjol. Man har satsat hårt på att snickra ihop en slagkraftig trupp och presenteras som en av de stora favoriterna till att slussas uppåt i seriesystemet, men frågan måste ställas; är de inte överskattade, säkerligen förklarat med klubbens historia? Det är känslan.

Luton Town kapabla till mycket

Att det kommer finnas spelvärde i Aston Villas motståndare, åtminstone i början av spelåret – absolut. I Championship-premiären lämnade vi förtroendet i Sheffield Wednesdays händer, och de vann också efter en sen 1-0-balja.

Nu? Villa lär vädra en hel del bänkspelare och sådana utanför truppen, precis som de större klubbarna brukar i cupen. Materialet bakom startelvan ska inte överskattas och sannolikt ses det här mest som en möjlighet till rotation, då allt fokus ska placeras på seriespelet.

Luton Town är kapabla till mycket och var nära att skicka ut Premier League-huserande Stoke ur Ligacupen förra året, men föll på straffar. I rundan dessförinnan värjdes Championshiplaget Bristol City undan.

Ett helmotiverat, formstarkt och underskattat Luton Town ska ha alla möjligheter att sätta Aston Villa på plats.

Den raka ettan spelas till kalasfina 4,20 x insatsen hos vår favoritbookie William Hill, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Luton Town vinner, rak etta
Odds: 4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 10/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: