Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips, Luzern – Sassuolo 28/7: 1X2-plockas ut!

Två uppstickare – ena från Schweiz och den andra från Italien – i Luzern och Sassuolo ryker ihop på Swissporarena, varifrån vi plockar ut ett 1X2-tecken.

Uppstickare, var det. Luzern är en klubb som historiskt inte tillhört toppen i Schweiz, men växt rejält under de senaste åren och det förra löstes en tredjeplats i serien. Glappet upp till framförallt Basel är fortfarande stort, även om det minskat markant.

Den schweiziska serien har precis startat och i premiären blev det en imponerande 2-1-vinst borta över Lugano. Den perfekta uppladdningen inför den här, stora Europabataljen?

Gästande Sassuolo är en förhållandevis liten klubb i stora Italien, men de håller på att utvecklas till en intressant pjäs. 2012/13 nådde de upp till finrummet, därefter förlängdes kontraktet med minsta möjliga marginal, innan det blev en plats i mittenskiktet och nu senast – en meriterande sjätteplats, vilken fört dem hit ut i Europa. Vad är nästa steg?

Krysset det bästa valet

Luzern har precis inlett deras seriespel och för Sassuolo är det runt tre veckor kvar innan det kickar igång. Formkurvorna och även de nya truppbyggena är svårbedömda, men att Sassuolo är den klart bättre parten är tveklöst.

Det skiljer ju ändå en hel del på den schweiziska och italienska klubbfotbollen.

Men nu är Luzern inne i det hela mer; ett steg före i förberedelserna, och således sannolikt i bättre form – något som till viss del jämnar ut det hela på förhand.

Som situationen är ska Luzern, som svek stort i EL-kvalet 2014/15, absolut kunna skapa viss nerv i det här dubbelmötet, men visst ska Sassuolo vara så pass bra att de kan undvika förlusten och således underlätta uppgiften till returen?

Med tanke på var de står och avsaknaden av Europaerfarenhet, borde italienarna absolut vara nöjda med krysset på förhand.

Och den första halvan i de här dubbelmötena brukar bli mer tillknäppta än den andra, vilket bäddar ännu mer bekvämt för vartåt vi lutar…

Att det blir oavgjort, det raka krysset, spelas till 3,45 x insatsen hos Unibet, som ni läsare får en unik bonus hos – sätt in 1 000 kronor och få 3 000 kr att spela för!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:45, torsdag 28/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 34%
X: 29%
2: 39%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 60%