27 januari 2017 Osasuna Malaga

Speltips, Málaga – Osasuna 19/8: Premiären är här!

Osasuna välkomnas tillbaka i spanska Primera División av Málaga när seriespelet smygstartar under fredagskvällen. Vi tror att en tillknäppt matchbild kan vara att vänta och målspelspolletter investeras!

Premiärerna i de stora, europeiska ligorna radas upp på löpande band – härnäst är det Primera Divisións tur och det är en intressant batalj som väntar.

Málaga hoppas kunna befästa deras status som en övre halvan-klubb och även utmana om Europabiljetterna i år – och visst finns potential till det. En del in och ut i truppen, men kvalitet finns det absolut alltjämt.

En annan strid väntas Osasuna vara inblandade i – bottenstriden. Efter två år i andradivisionen, är de tillbaka i finrummet. Truppen är lik från fjolåret och eftersom den inte är märkbart förbättrad, är det få som tror på Osasuna, som via playoff avancerade uppåt i seriesystemet, här.

Klassisk premiär – tillknäppt och snålt?

Vi tror oss ha en klassisk premiär framför oss – en tillknäppt match med många kampmoment samt ringrostiga spelare. Hurdan blir det då? Jo, målsnålt!

Gästerna har haft en mardrömslik försäsong med förlusterna uppradade en efter annan – detta medan Málaga faktiskt sett vassa ut och å andra sidan löst en hel del positiva resultat. Klar fördel för värden utifrån prestationerna i vänskapsmatcherna att tyda.

Men! Vänskapsmatcher säger faktiskt oerhört lite. Mindre än vad man kan tro. Således behöver inte alltför stora växlar dras av exempelvis 1-5-förlusten mot Rayo Vallecano, även om det ser extremt illa ut på pappret, i genrepet.

Málaga var ett av Primera Divisións försvarsstarkaste lag under fjolåret, samtidigt som offensiven var lite avtrubbad. Samma sak för Osasuna, som i snitt släppte in färre mål än ett per match – precis som för Málaga. Ofta tillknäppta historier.

Under 2,25 mål (asian handicap) – halv vinst två exakt två mål – spelas till 1,88 x insatsen hos Unibet, som nya spelare får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 19/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 27%
2: 17%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%