stream aston villa liverpool

Speltips, Mallorca – Reus Deportiu 7/9: 1X2-tecken handplockas

Vi på Spelbloggare har hittat ännu ett intressant spelobjekt från onsdagens Copa del Rey, den spanska cupen. Mallorca och Reus Deportiu brakar samman på Iberostar Stadium, varifrån ett 1X2-tecken handplockas.

Det värsta skräpet är rensat nu när vi kliver in i den andra cuprundan – och det är två klubbar från andradivisionen som drabbar samman här.

Faktum är att lagen mötte varandra i seriepremiären, på just Iberostar Stadium, och då vann faktiskt Reus efter att ha forcerat in matchens enda balja i den 90:e matchminuten i en fullständigt galen fajt. Två spelare blev utvisade tidigt i matchen – en vardera – medan ostskivorna haglade och sedan det sena målet på det. Dramatik från minut ett, in i det sista.

Därefter har båda parter radat upp två raka kryss vardera. Mersmak Reus, måste nämnas – de har haft ett tuffare schema och ändå löst bättre resultat.

Bra betalt för krysset

Cupfajter är alltid svårbedömda med möjlig rotation och olika motivationsnivåer, men visst borde såväl Mallorca som Reus ta den här matchen på rätt stort allvar? Det borde i alla fall finnas stort utrymme till det.

Gästerna har fått vila en dag mer än Mallorca – fyra mot tre – och borde således stå lite starkare rent fysiskt. Kanske talar för lite mindre rotation, men framförallt piggare ben hos de ordinarie som väntas starta?

Premiären dessa två emellan var en tajt och fysisk historia – och var alltså bara minuter från att sluta oavgjord.

Med den form som Reus visat upp, och det faktum att de fått lite mer vila inför matchen, borde de kunna stå upp väl här och krysset efter 90 minuter är förstås önskvärt i en svår bortamatch… Mycket som kan hända i en eventuell förlängning och sedermera straffläggning.

Krysset spelas till 3,25 x insatsen hos Bet365. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och motta 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem här! Undertecknad hade köpt spelet runt 15 punkter neråt, så att värdet finns där är tveklöst.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, onsdag 7/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 31%
2: 22%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 67%