1 april 2017 Manchester United West Bromwich

INSTÄLLD: Manchester City – Manchester United 25/7: Stortränarnas kamp

Tyvärr har dagens träningsmatch mellan Manchester City och Manchester United fått ställas in på grund av vädret i Kina.

Tränarna – José Mourinho och Pep Guardiola – står i huvudfokus när ärkerivalerna Manchester City och Manchester United möter varandra i vänskapscupen, International Champions Cup. Den matchbild vi förutspår talar för att en tillknäppt historia väntar – och vi investerar i ett målspel. 

Observera! Avspark 13:30.

Lite intressant kuriosa inför matchen är att det här är det första tillfället som klubbarna möter varandra utanför England – nu i Kina, Beijing.

Båda parter har två matcher inbokade i cupen för att värma upp inför de kommande spelåren; denna och mot Borussia Dortmund, vilka Manchester United redan mött och förlorade med förkrossande 1-4 mot. City har mött Bayern München i Tyskland, men det var en match där hela truppen – bortsett från flera ordinarie pjäser – vädrades och förlustsiffrorna skrevs 0-1.

En hel del byten och liknande borde det bli på tal om, men det är alltjämt starka startelvor som kommer vädras, menar rapporterna. Perfekt motstånd, från samma land och även väntas vara i samma del av tabellen, att mäta krafterna med.

Underspelet klipps

Utan Zlatan Ibrahimovic – han har en extra vilovecka – i truppen under den stundande turnén förlorar Manchester United stor kraft framåt och udden blir klart avtrubbad. Nyförvärvet Henrikh Mkhitaryan målade förvisso mot Dortmund, som han precis lämnat, men att han ska fortsätta briljera direkt? Nja. Lär behövas tid.

Under Mourinho ska United spela taktiskt smart fotboll medan Guardiola vill spinna vidare på den tiki-taka-fotbollen som City blivit kända för – två sätt som de båda parterna hanterar väl. Kan de bli så att de till och med slår ut varandra? De två senaste mötena har sammanlagt bara bjudit på ett mål.

Vänskapsmatcher kan tendera att bli rätt öppna och således målrika eftersom lagen inte behöver spela på resultat, men att undvika en förlust skulle betyda oerhört mycket för de båda tränarna, tillika rivalerna. Inte samma blunda och köra-mentalitet.

Under 2,5 mål testas med en liten insats till 1,97x hos Unibet, som ni kan hämta 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, måndag 25/7
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 2,5 mål: 3%
Under 2,5 mål: 51%