man city psg 12/4

Speltips, Manchester City – Paris Saint-Germain 12/4: Resultatet till trots – det ska skilja en nivå

Paris Saint-Germain tappade match nummer ett mot Manchester City i CL-kvartsfinalen ur sina händer. Kan de, trots den tuffa situationen de är i inför returen, ändå avancera vidare – ett snäpp närmare ”den där jävla Champions”-titeln?

Hämta marknadens högsta bonus: ComeOn ger nya kunder hela 3 000 kr bonus. Klicka här för att hämta den!


Det var liksom PSG:s match. De hade det mesta, bollinnehavet och chanserna, men slutresultatet blev ändå 2-2. Slarv i försvarsspelet, vid båda målen, och bland annat en missad straffspark från Zlatan Ibrahimovic bäddade för resultatet, som nu innebär att favoritrollen är omvänd.

På 1×2-marknaden är PSG nedplitade som knappa favoriter, men i och med att de vanligaste av kryssresultaten skulle innebära avancemang för Manchester City, är de också, rimligen, favoriterna. 1,70-2,30 x polletterna står marknaden i, vilken återbetalar 98% till kunderna i skrivandets stund.

En faktor som ändå talar för PSG är att Manchester City under hela spelåret tenderat att falla ihop i enskilda matcher, nästan som ett korthus. Inte ens hemma på Etihad Stadium, där de under de senaste åren varit en ökänd motståndare, har de varit speciellt bra – endast två av de sex senaste fajterna har vunnits.

PSG fixat biffen

Fortsätter faktiskt att tro på Zlatans Paris Saint-Germain, även fast de sitter i den här prekära sitsen – helt i onödan.

David Luiz var en av de som var allra värsta i den där matchen, och han har sett lite svajig ut sedan en tid tillbaka. Saknas nu, avstängd. Är det ens ett minus för dagen? Ytterst tveksamt. Även Blaise Matuidi är out.

City saknar alltjämt försvarsgeneralen tillika mittbacksklippan Vincent Kompany samt ytterlöparen Raheem Sterling. Betydande avbräck.

Under 2016 har Manchester City varit en enorm besvikelse och framförallt har de svikit i de stora bataljerna. De tre senaste hemmamatcherna mot lag från den övre tabellhalvan i Premier League – Manchester United, Tottenham och Leicester – har förlorats.

Har nämnt det förut – denna upplaga av PSG är den bästa någonsin. Och i min bok håller de klart bättre nivå än City, vilket också spelet visade på i match nummer ett. Misstagen vart förödande för slutresultatet, och det återstår att se om det blir det för hela dubbelmötet…

Tror att PSG ska ha en utmärkt chans att fixa det här och att de ska avancera vidare spelas till 2,30 x smeten hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 1 000 kronor i välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: Paris Saint-Germain avancerar vidare
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 12/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
 
Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 27%
2: 38%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 42%