Manchester United Bournemouth 17 maj 2016

Speltips, Manchester United – Bournemouth 17/5: Kortspel från uppskjutna matchen

Den uppskjutna matchen mellan Manchester United och Bournemouth, vilken inte är av speciellt stor betydelse, ska sätta spiken i kistan för Premier League anno 15/16. Känslan är att en schysst fajt är att vänta.

Som bekant blev den avslutande matchen på Old Trafford uppskjuten, men det ska inte spela speciellt stor roll – varken Manchester United eller Bournemouth kan vinna någonting större i praktiken av de här tre pinnarna.

United är sexa, skulle bli femma vid händelse av minst oavgjort, och får spela Europa oavsett. Upp till fyran Manchester City, som då får kvala mot Champions League, skiljer förvisso bara tre pinnar – men 18 mål att hämta in i målskillnaden.

Bournemouth har varit stabila och ska vara mer än nöjda över att kontraktet lösts – det var liksom det utsatta målet. De har varit i en säker position sedan veckor tillbaka och har hela fem pinnar ner till det röda tabellområdet medan en vinst skulle betyda att de studsar upp två platser från deras sextondeplats i tabellen.

Underspelet testas

Matchen är liksom – död. Den ska bara avverkas; fansen bjudas på en sista tillställning. Udden försvann i och med att de andra resultaten under vad som skulle vara den avslutande dagen innebar att Manchester United inte kan nå Champions League.

Således osar det vänskap över hela fajten. Spelarna kommer absolut inte smälla på i onödan och istället för en duellbetonad match, kanske det blir så att parterna sätter i växeln och bjuder upp till offensiv kamp.

Men fokus; korten.

Jonathan Moss, huvuddomaren, borde inte finna alltför stora anledningar till att plocka upp korten ur fickan. Dessutom har sex raka matcher där han hållit i pipan innehållit färre än fyra kort – här är Unibets kortlina på 3,5.

Underspelet betalar inte mer än 1,51 x insatsen, men i min bok är det alltjämt värdesiffror som spelbolagen dukat ut. Hade velat se linan nedpushad med minst ett heltal, eventuellt 1,5. Polletter – in!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 kort
Odds: 1,51 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 17/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 24%
2: 22%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%