29 oktober 2016 Manchester United Burnley

Speltips, Manchester United – Burnley 29/10: Gästerna underskattas

Stärkta av derbyvinsten senast är Manchester United nedplitade som stora favoriter inför hemmamatchen mot Burnley. Lite väl stora, undrar vi?

Men denna till trots, det är alltjämt kris i Manchester United. Det var trots allt ett roterande Manchester City, i cupen, som man ställdes mot. Situationen i Premier League är således densamma, där sex pinnar skiljer upp till toppkvintetten. Senast i slutet av förra veckan blev det en 0-4-torsk borta mot Chelsea.

Om José Mourinho inte lyckas föra sina ”röda djävlar” till tre pinnar är han extremt illa ute på sin tränarposition. Dessutom har det ju rapporterats om sprickor mellan tränare och spelartrupp, vilket förvärrar situationen ytterligare.

Burnley var det få som trodde på inför spelåret – och är fortfarande det? – nu när de klivit upp i finrummet på nytt. Spelartruppen är inte speciellt förstärkt, men ändå hittas de för tillfället ovanför strecket. Den lika oväntade som imponerande 2-1-vinsten över starka Everton senast innebar att nykomlingen nu, nio matcher in i serien, nått upp till ett tvåsiffrigt antal poäng. Glappet ner till det relegationszonen är på tre.

Överdrivet bra betalt

På pappret må det här vara en av årets enklaste matcher, men här har Manchester United, utan tvekan, blivit nedplitade som alltför stora favoriter av spelbolagen.

Men istället för att plusspela på Burnley – spel som också kan rekommenderas till de odds som finns ute nu – finner vi intresse för ett målobjekt till 2,80 x polletterna. Hittar spelvärde åtminstone 30 punkter neråt, så där är det bara att investera.

Oavsett de problem United har, ska de inte lämna en match som denna mållösa. Inte en chans. Men jag ställer mig starkt tveksam till om de verkligen ska ses med så bra chans att hålla nollan intakt. Försvarsspelet har varit svajigt och Burnley är ändå fullt kapabla, i helt okej form – och ska kunna bjuda på en match, även om det främst är på hemmaplan pinnarna ska ticka in.

Skulle inte alls bli förvånad om det slank in en balja bakom David De Gea, inte minst nu när backklippan Eric Bailly saknas. Stort, stort avbräck i försvarslinjen.

Och ja, Burnley har ju målat mot svåra motståndare tidigare under säsongen…

BLGM – ja spelas till 2,80 x insatsen hos Betsafe. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få en unik välkomstbonus hos dem via oss – på 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 29/10
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 81%
X: 14%
2: 5%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 46%