Speltips, Manchester United – Fenerbahce 20/10: Kall EL-batalj

Spelbloggare Publicerat: 19 October 2016

Ett möjligen överskattat Manchester United ställs inför en klurig uppgift – turkiska Fenerbahce hemma. Vi har checkat av oddsmarknaderna och finner starkt intresse för ett objekt med fokus på målen.

Europa League är långtifrån av högsta prioritet för Manchester United, men det är klart att de ser detta som en bra möjlighet att spela hem en europeisk titel och man tar ändå det hela på allvar, vilket uttagningarna visat på. Nu senast, när ukrainska Zorya besegrades med 1-0 på Old Trafford, spelade Zlatan Ibrahimovic med flera stjärnor från start.

Men i och med att ”De röda djävlarna” förlorade premiären borta mot Feyenoord är de, vinsten senast till trots, lite pressade här.

Fenerbahce brukar vara ute och röja i Europa; har en hel del rutin från fotbollens finrum, Champions League. Väl ute i Europa har lyckan varit desto mer begränsad och man föll platt redan i den tredje kvalrundan mot CL i denna upplaga, mot franska Monaco. Därefter städades schweiziska Grasshopper undan och biljetten hit var i hamn. Nu är facit ett kryss och en vinst, vilket innebär att förstaplatsen innehas.

Anthony Martial är osäker för United medan Phil Jones kan räknas bort helt och hållet. Gästerna har en handfull spelare out, bland andra mittfältspjäserna Ozan Tufan och Salih Ucan.

Målsnålt på nytt?

Grupp F har hittills bara bjudit på tilllknäppta och målsnåla historier – och här ska vi väl knappast få se något fyrverkeri heller?

Manchester United ska, som nämnt, rotera en del, säkerligen på flera positioner i offensiven. Återstår att de om Zlatan Ibrahimovic spelar eller ej, men han har verkligen sett kall ut på sistone. Svårt att hitta nätet.

Och Uniteds anfallsspel som helhet har varit totalt avtrubbat på sistone, medan den defensiva insatsen senast mot Liverpool – 0-0 slutade matchen – var briljant. Tre raka under 2,5 mål nu och båda matcherna här i Europa League likaså.

Skadeskjutna Fenerbahce är rimligtvis mer motiverade den här Europasejouren, men har problem – över hela banan. På sistone är det dock framförallt framåt man svikit och precis som för United har tre raka klivit under 2,5-målslinan.

Med tanke på den situation Fenerbahce är i, kan vi räkna med att de är helnöjda med ett kryss här. Försöker stänga butiken direkt – med försvarsbussen uppställd?

Underspelet ska, i min bok, ha minst 50% chans att sitta och nu dukar Mybet ut 2,05 gånger pengarna för det. Värdet är där och vi spelar! Om du skulle sakna ett konto hos Mybet, öppna ett via denna länk och få en unik välkomstbonus på 1 000 kronor hos dem!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 20/10
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: