24 september 2016 Manchester United Leicester

Speltips, Manchester United – Leicester 24/9: Vi har en målidé – värd 1,91!

Superfajterna i Premier League duggar, som alltid, tätt. Nästa bjuder Manchester United och Leicester på – och då har vi en målidé till finfina 1,91x. Oddsdropp kan vara att vänta; skynda, fynda!

Nysatsande Manchester United mot mästarna tillika sensationen Leicester. Mycket bättre än så blir det väl inte?

För Manchester United, som plockat in bland andra tränaren José Mourinho, mittfältsstjärnan Paul Pogba och fantastiske Zlatan Ibrahimovic, öppnades säsongen på ett suveränt sätt. Community Shield-finalen över just Leicester vann man och så även de tre inledande seriematcherna. Därefter kom plumpen; 1-2 i baken mot ärkerivalen Manchester City – något som banade vägen för ytterligare två torskar, över Feyenoord i Europa League och Watford här i serien.

”De röda djävlarna” fick lite av plåster på såren när Northampton Town värjdes undan i Ligacupen senast. Men visst finns det en oro för formen…

Leicester var, och är för den delen, svårbedömda inför spelåret. Skulle den då bottentippade sensationsvinnaren kunna hålla nivån uppe? Titelstrid kanske är mycket att kräva, men prestationerna lovar ändå en del. Efter en sämre start har saker börjat falla på sin plats; innan cupförlusten mot Chelsea senast, efter förlängning, hade två raka 3-0-vinster plockats – mot Club Brugge i CL och Burnley i serien.

Luke Shaw, Henrikh Mkhitaryan och Anthony Matrial rapporteras vara osäkra för spel för United. Leicesters enda avbräck är på Nampalys Mendy.

Mål – åt båda håll?

Det finns en hel del av oddssättarnas tankar att antyda på inför den här matchen – och framförallt skänker Bethard oss spelvärde på målmarknaden.

Mina tankar inför matchen är – målrikt. Båda sidornas möjligheter att hitta nätet ska ses som stora, klart större än oddssättarna menar.

Manchester United ska, självklart, styra och ställa där. Föra dansen. Framåt finns det massvis av kvalitet, inte minst i Zlatan Ibrahimovic. Mycket ska till för att ”de röda djävlarna” ska lämna en match, i synnerhet på hemmaplan, mållösa.

Men defensivt är man sårbara. Nu kommer ett Leicester i fin målform – de har målat i fem raka matcher och fått in åtta baljor på de tre senaste matcherna – och de har sina främsta kvalitéer i omställningsspelet. Ytor kommer finnas att operera på och det skulle förvåna om bortalaget lämnar den här matchen utan att ha pillat in minst en balja.

Luke Shaw är, som nämnt, osäker för spel också. Oklart om det ens kan ses som ett defensivt avbräck, men det är sällan positivt att behöva röra runt i backlinjen; det skapar en osäkerhet.

BLGM – ja spelas till 1,91 x insatsen hos Bethard (1 000 kronor i välkomstbonus). Undertecknad hade utan tvekan spelat den minst tio punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 24/9
TV:  Viasat Sport Premium & Viasat Ultra HD (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 59%
X: 25%
2: 17%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 49%