Speltips, Manchester United – Manchester City 26/10: Åttondelens hetaste fajt

Spelbloggare Publicerat: 26 October 2016

Revanschlustan är stor för Manchester United när de kliver in i Ligacupens åttondelsfinal mot ärkerivalen Manchester City på Old Trafford.  Kan de steppa upp, eller faller de på nytt? Vi tror oss ha svaret! 

Tips: Hos Unibet kan du se matchen via deras streamingtjänst. Öppna ditt konto hos dem här och få 1 000 kr bonus!

Det är uppenbart att detta Manchester United, trots storsatsningen inför spelåret, har stora besvär och problem som behöver tas hand om. 0-4-förlusten borta mot Chelsea senast blev det som fick polletten att falla – och nu har de till och med suddats ut som titelaspirant på flera håll och kanter, även om tränaren José Mourinho vill tro att hoppet lever.

Med tanke på den position de är i och hur starka flera av de uppe i toppen sett ut, blir det tufft. Sjundeplatsen parkeras på för tillfället, med sex pinnar upp till förstaplatsen, som innehas av just Manchester City.

Som den förstaplats de har avslöjar, ser det ljust ut för Manchester City. De har visats extremt starka med Pep Guardiola vid rodret och man är stora favoriter till att ta hem hela kalaset, och det med all rätt. Det finns en spets och bredd som toppkonkurrenterna inte kommer upp i nivå till och det enda som oroar är väl slarv i defensiven, ofta orsakat av att bollen ska rullas oavsett situation. Inte den klassiska; säkra före det osäkra.

Tätt och jämnt?

Ovissheten runt de här cupmatcherna är alltid stor, men här väntar ett av landets största derbyn, mellan två av de bittraste rivaler. Givetvis kommer matchen tas på stort allvar.

Men förväxla inte det med att det inte kommer bjudas på rotation, för det kan vi räkna med. Möjligtvis kanske lite mindre från Manchester United med tanke på att de kan ta rätt lätt på Europa League, medan City spelar i Champions League.

Däremot har City en klart bättre bredd i truppen, så det är knappast fördel United på den fronten i alla fall.

Nu har City haft problem på sistone; spelat fem raka matcher utan att vinna, tre kryss och två förluster, vilket är anmärkningsvärt. I flera av dessa fajter har man varit totalt dominanta, men slarvat och tappat. Ineffektiviteten spelar också in. Men visst borde en reaktion vara att vänta?

Oavsett så har City positiva minnen från Old Trafford, var de vann senast i september. Seriespelet då.

Gästerna är klassen bättre, men United stärks av hemmaplan och lär vilja tajta till den här tillställningen. Krysset ska således inte viftas bort som en möjlighet.

Nu, med Uniteds problem och att det verkar ha kommit upp en konflikt mellan spelartrupp och tränare, ska City ändå vara favoriter.

Manchester City +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 2,02 x insatsen hos Bet365, som visar matchen och ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos! 

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.

Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Manchester City +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 26/10
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: