Speltips, Manchester United – Watford 2/3: Hörnspelar till 1,93

Spelbloggare Publicerat: 2 March 2016

Ännu en svår uppgift väntar Manchester United när Watford kommer på besök till Old Trafford, varifrån vi testar ett speltips till nästan dubbelt betalt.

Louis van Gaal har fått lite – med betoning på: lite – andrum på sin tränarpost i Manchester United, men riskerar fortfarande att sparkas inom kort om resultaten inte går vägen. Holländaren och hans manskap har haft det oerhört tufft och är inte bättre placerade än femma i Premier League – däremot avancerade kommer man från färska avancemang i FA-cupen, Europa League och vann med 3-2 över Arsenal i serien senast.

Nykomlingarna Watford har däremot överraskat positivt och hittas på en bekväm plats i mittenskiktet av tabellen samtidigt som semifinalen nåtts i nämnda FA-cupen. Formen är närmast toppad – resultaten i de sju senaste matcherna är 4-2-1. Framförallt är det svårt att få hål på Watford och bortsett från topp fem-lagen har minst mål släppts in.

Skadeproblemen är fortfarande löjligt stora för United, vars skadelista skulle kunna bilda en hyfsat slagkraftig startelva. Positivt med att Anthony Martial väntas vara tillbaka. Gästerna ser ut att vila Etienne Capoue, som dragits med skadebekymmer.

Matchbilden klar

Målat upp en rätt klar matchbild i huvudet; med ett United som styr och ställer, men har problem att få hål på ett samlat och defensivt orienterat Watford. Det borde i sin tur tala för att det kan bli förkrossande siffror i ”hörnfajten”.

Generellt har det också blivit så för Watford på resande fot. De snittar 3,5 framåt och motståndarna hela 8,2. Statistiken för United, fast hemma, är 5,1-2,9.

I det omvända mötet vann United hörnorna med hela 10-4 och det känns som att det kan bli liknande siffror nu. Plus-/minushandikapplinan som Bet365 ställer ut är på 3,5 och den borde kanske vara upp-pushad ett eller två heltal.

Manchester United -3,5 hörnor spelas till 1,93 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Manchester United -3,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 2/3
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 1,67 williamhill logo
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Watford 6,25 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,20 expekt logo
Under 2,5 mål 1,75 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: