Speltips, Manchester United – Zorya 29/9: No Zlatan – no party?

Spelbloggare Publicerat: 28 September 2016

Utan Zlatan Ibrahimovic i spetsen ska Manchester United försöka ändra på deras situation här i Europa League. Ukrainska Zorya står för motståndet på Old Trafford och då slussar vi in polletterna på ett målobjekt till närmare dubbelt betalt.

Uppdatering: Media har tvärvänt – Zlatan ser ut att starta.

Europa League står lågt på José Mourinho och Manchester Uniteds radar – allt fokus är mer eller mindre riktat på Premier League, men det är knappast så att brödelvor kommer skickas ut från ”de röda djävlarna” och en Europasuccé är förstås välkommen med all status det innebar och samtidigt är det en möjlighet att låta de spelare strax utanför startelvan få chansen.

Annars behöver vi väl inte presentera United mer ingående än så?

Motståndet på Old Trafford står ukrainska Zorya för – en klubb som ännu inte förmått att utmana den absoluta toppen i landet, men löst en hedervärd fjärdeplats i fjol och får därmed alltså spela här i Europa. Nio matcher in i årets seriespel ser det extremt lovande ut; andraplatsen parkeras på efter nio matcher och 6-2-1 i resultatraden.

Underspelet testas

Tack vare att Manchester United presenteras som så stora favoriter – lite väl stora – har vi fått en hel del värdedecimaler till skänkes på diverse marknader. Vår favorit? Målmarknaden!

Manchester United satsar, som nämnt, inte alls hårt på Europa League och förlorade med 0-1 borta mot holländska Feyenoord i premiären. Precis som då väntas det bjudas på en del rotation från Mourinho och en av de som lämnas utanför truppen är anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Även Anthony Matrial är osäker, så det ser lite tunt ut framåt.

Zorya kan vi inte överdrivet mycket om, men undertecknade tittade över lite på deras EL-premiär mot Fenerbahce – och då var det framförallt försvarsspelet som lovade en del. Trots lite boll höll man på att lämna planen som vinnare, med 1-0, men en kvitteringsbalja i den 96:e minuten innebar att det istället blev oavgjort. Ändock; solid försvarsinsats!

Ett avtrubbat och halvmotiverat United ska föra dansen mot ett Zorya som väntas ställa upp försvarsbussen…

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre baljor – spelas till 1,95 x insatsen hos Redbet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 2 000 kronor i välkomstbonus här!

EDIT (ons. kväll): Media har tvärvänt – Zlatan ser ut att starta – men spelet är fortfarande spelvärt. Tror fortfarande för en liknande matchbild. Rekommendation: spel!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 29/9
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: