10 januari 2020 Rennes Marseille Speltips

Speltips, Marseille – Lille 29/1: Polletterna ska dubblas

Fredagsunderhållningen från Ligue 1 bjuder Marseille och Lille, båda placerade i mittenskiktet av tabellen, på. Målrikt eller ej? Vi har en känsla över det.

Fyra under fjolåret – åtta nu. Marseille haltar rejält i seriespelet; har åtminstone ett par extra växlar att sätta i, men eftersom skiktet precis under dominanterna Paris Saint-Germain är så pass jämnt är man fortfarande med i racet om att plocka en av de där åtråvärda Europabiljetterna. Bara fyra pinnar skiljer upp till fjärdeplacerade Rennes, vilka man ska ha klart bättre kapacitet än.

Fem pinnar under just Marseille hittas Lille, och avståndet ner till det röda tabellområdet är lika stort. Situationen är förstås prekär, men kvalitetsskillnaden till den absoluta botten borde vara så pass stort att kontraktet löses relativt bekvämt.

Defensiva avbräck

När Lille är ute på resande fot brukar det inte bli alltför underhållande bataljer. Främsta prioritet brukar vara att tajta till ytorna, i viss mån ställa upp bussen och bevaka resultat från första minut – men de senaste veckorna har anfallsspelet fått ett rejält lyft och försvarsspelet tvärtom.

Veckans cupfajt hemma mot Bordeaux slutade med en fenomenal 5-1-vinst för Lille. Motståndarna kontrades sönder totalt – en oerhört imponerande prestation. Hela fyra spelare antecknades i målprotokollet medan övrigt var ett självmål. A och O att få fart på de offensiva pjäserna.

Målet som släpptes in var en rejäl tabbe och bara dagarna dessförinnan åkte man på en rejäl käftsmäll – hemma mot tabelljumbon Troyes skrevs förlustsiffrorna 1-3.

Känns som att det kan bli en underhållande batalj med ett Marseille som alltid vill pressa upp tempot på hemmaplan, vilket brukar sluta i att såväl de själva som motståndarna hamnar i målprotokollet – i sju av elva seriematcher mer bestämt. Fem av elva är statistiken för Lille.

En del defensiva avbräck hos båda parter. Benjamin Mendy och Lassana Diarra saknas för Marseille och eventuellt Lilles ytterback Djibril Sidibé.

1-1/2-1/1-2? BLGM – ja spelas till dubbelt betalt hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 29/1
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Marseille 1,95
Oavgjort 3,45
Lille 4,60
Över 2,5 mål 2,16
Under 2,5 mål 1,75

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 51%
X: 29%
2: 22%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 57%