Speltips, Marseille – PSG 21/5: Oerhört starkt favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 21 May 2016

Zlatan Ibrahimovic spelar sin sista match för Paris Saint-Germain när huvudstadsklubben spelar i Franska cupen-finalen mot Olympique Marseille på Stade de France. Plockas en klar vinst?

De stora europeiska cupfinalerna spelas på löpande band under lördagen. Paris Saint-Germain kan säkra den inhemska trippeln – vinna de två cuperna och serien – medan Marseille ska försöka sätta plåster på såren från ett hemskt utfört spelår.

PSG:s dominans i den franska fotbollen har varit total de senaste åren och årets upplaga av laget har varit den i särklass starkaste hittills. Nu är frågan om de kan befästa sin roll som klara dominanter när Zlatan Ibrahimovics ska vidare på nya äventyr? Var så säkra att han vill avsluta sin PSG-sejour på bästa möjliga sätt.

Marseille landade på en blek trettondeplats i Ligue 1 och får således ses som en besvikelse av den större modellen – man ska ändå kunna utmana om Europabiljetterna med den truppen som finns. Cupen är ett sätt att sätta plåster på såren, men vikten av den här prestationen – att ha nått hit – ska inte överdrivas då motståndets kvalité varit halvdant. I semifinalen skickades Sochaux, huserande på den undre tabellhalvan i andradivisionen, ut.

Minushandikappet synas

Eftersom matchen spelas på Stade de France, neutral plan, ska det betyda ännu en fördel för PSG – att få spela i rätt stad och på en arena spelarna är bekanta med.

Annars handlar det om det klassiska – klasskillnaden. Paris Saint-Germain är flera snäpp vassare än sina konkurrenter hemma i Frankrike, och möter nu ett Marseille som landade på den undre tabellhalvan i seriespelet.

Sedan vill Zlatan Ibrahimovic självklart avsluta storstilat innan det bär av på nya äventyr. Räkna med att han är motiverad till topp att fixa det här för den klubb han tillhört i flera år; blivit en av de största profilerna i.

Blaise Matuidi är osäker för spel i PSG, men oavsett om han kan spela eller ej finns god uppbackning.

Det här fixar PSG. Med fler än ett mål? Mycket möjligt. De spelas med -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust om de vinner med uddamålet – till 1,90x hos Bet365.

Se matchen gratis hos Bet365

Bet365 sänder Zlatans sista match i PSG gratis för alla kunder med ett konto med pengar på hos dem. Saknar ni konto där får ni 1 000 kronor om ni öppnar konto här.

Speltips:

Speltips: Paris Saint-Germain 1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, lördag 21/5
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: