25 oktober 2016 Genoa Milan

Speltips, Milan – Carpi 21/4: 1X2-tecken handplockas

Pånyttfödda Carpi besöker Milan, som plockade deras första trea på fem matcher senast, på San Siro och oddsen känns smått skevt satta och ett 1X2-tecken plockas således ut.

Att styra en klubb som Milan är ofta en otacksam roll – oavsett hur truppen är, väntas du föra dem upp i toppen av tabellen. Trots att man nu inte spelar för mer än att behålla den i praktiken betydelselösa sjätteplatsen, är pressen ändå stor på den nytillträdde tränaren Cristian Brocchi att lösa resultat under slutet av året. I sin debut från bänken vann man med 1-0 borta över Sampdoria, vilket bröt en vinstfri svit på fem matcher.

För Carpi handlar det nu om liv och död. Formen verkar vältajmat hittad; i och med den förkrossande 4-1-vinsten borta över Genoa studsade man upp över strecket – den tredje trean på de fem senaste matcherna. Allt har sett klart bättre ut, dock ojämnt. Vem kunde tro att Carpis titelhopp skulle leva, eller vara såhär stort, för runt en månad sedan?

Krysset spelas

Nu ska kanske vikten av Carpis prestation mot Genoa inte överdrivas – motståndet var rentav iskallt, men 4-1, på bortaplan, är siffror som inte kan viftas bort hur som helst. De borde absolut kunna pressa Milan, som inte sällan överskattas på oddsfronten, på San Siro.

Motivationsfaktorn kanske borde tala till Carpis fördel, men i och med Milans tränarbyte ökar förstås pressen på herr Brochhi själv och även spelarna.

Carpi har visat upp en sida vi inte fått se av dem under hela spelåret de senaste veckorna. De spelar med fart och fläkt, men lär vara lite mer tillbakalutade nu. San Siro är trots allt inte en plats man åker till och spelar ut helt på.

Båda sidorna har varsitt nytt avbräck på tapeten i form av avstängda spelare – Juraj Kucka för Milan och Riccardo Gagliolo för Carpi.

Tror att det kan bli en tät batalj och krysset borde vara spelvärt till allt över fyrdubbelt – nu får vi 4,40 x smeten för det och då slussas polletterna in.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 4,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 21/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 67%
X: 23%
2: 13%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 53%