Speltips, Milan – Juventus 22/10: Toppfajt i Serie A

Spelbloggare Publicerat: 21 October 2016

Det vankas toppmöte i italienska Serie A när trean Milan ställs mot ettan Juventus hemma på San Siro. Gästerna presenteras som klara favoriter och oddsen på dem lockar inte – men istället finner vi inspiration på målmarknaden, till strax under dubbelt betalt.

Fem raka serietitlar, det kan Juventus stoltsera med – och de stormar mot ännu en. 7-0-1 står resultatraden i under spelåret och den enda plumpen kom borta mot Inter, som bekant delar arena med just Milan. Blir det ännu en torsk på San Siro?

Flera spelare saknas för Juventus, bland andra Giorgio Gia och Mario Mandzukic. Den sistnämnde kan väl knappast räknas som ett stort avbräck i och med den form han visat upp – noll mål på sju matcher, varav fem från start – och han har hamnat lite i bakgrunden av suveräne Gonzalo Higuáin.

En av de som jagar Juventus häck i häl är Milan, eller nåja; fem pinnar bakom hittas de. Ett bra tillfälle att koppla kontakt på allvar, men också en möjlighet för Juventus att studsa ifrån i toppen. Milan har blivit förknippade med de fiaskon de stått för de senaste åren, men verkar faktiskt ha hittat farten nu. Formraden just nu; 4-1-0.

Även Milan har en handfull spelare borta – senast in på den listan; Riccardo Montolivo. Rejält avbräck, men annars inte mycket nytt nämnvärt på truppfronten.

Målpartaj att vänta

Mål – åt båda håll?

Juventus är fenomenala; målar i princip alltid. Oerhört sällan de hamnar utanför målprotokollet, oavsett om de spelar hemma eller borta. Däremot håller de ofta nollan – men här? Nja.

Det är trots allt en av de svårare bortamatcherna de kan ställas inför i Serie A. Milan är formstarkt och framåt blir det mål på mer eller mindre vad som helst; sju mål på de två senaste seriematcherna.

Därtill har Juventus bara fått vila fyra dagar inför matchen – lite trötta ben att vänta? De kommer ju från en bortaseger i Champions League, mot Lyon. 1-0 då, men med rejält flyt. Gianluigi Buffon i buren var, utan tvekan, matchens lirare med bland annat en straffräddning. Försvarsspelet i övrigt? Svajigt.

Och senast på San Siro släppte Juventus in två mål mot Inter. Ännu tuffare match nu…

Det luktar mål, och att dessa blir fördelade åt båda håll.

BLGM – ja spelas till 1,95 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 22/10
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: