lazio roma 3/4

Speltips, Milan – Lazio 20/3: De förlorar “kortfajten”

Två storklubbar och stora besvikelser i Milan och Lazio drabbar samman på San Siro när fotbollsveckan ska summeras. Polletterna investeras i ett kortspel till 1,87 x fläsket hos klassiska Bwin.

Alltid en utsatt position att vara en storklubb, för oavsett hur truppen ser ut förväntas de prestera och utmana i toppen. Exakt så har det varit för Milan, vilka i min bok har deras starkaste manskap än på en bra tid tillbaka, de senaste åren. För tillfället står de på 48 inspelade pinnar på 29 matcher – sex upp till femteplatsen, som siktet är inställt på.

Ännu värre för Lazio. Förra årets trea är en kolossal besvikelse; är inte bättre placerade än på åttondeplatsen och hoppet om att plocka en av de åtråvärda Europabiljetterna är dött sedan veckor tillbaka. Dessutom åkte man ur Europa League-slutspelet mot ett, på pappret, sämre Sparta Prag häromdagen. Tär på moralen.

Statistiken på vår sida

Finner starkt intresse för att spelobjekt på kortmarknaden – vilket av lagen som drabbas av flest ostskivor. Röda kort därmed borträknade.

Efter 0-3-torsken mot Sparta Prag, uttåget ur Europa League, innebar att Lazios enda titelchans, möjligheten att delvis rädda säsongen, försvunnit. Såklart extremt bitter eftersmak nu – skulle inte bli förvånad om irritationen kan glimta fram här.

Dessutom spelar Lazio redan rätt aggressiv fotboll; snittar 2,4 ostskivor framåt per bortamatch mot motståndarnas 2,0. Hemmastatistiken för Milan är 2,0-2,8. Så statistiken talar hur som helst för att Laziospelarna är de som får ställas till svar av domaren vid flest tillfällen.

I fjolårets båda identiska möten, ena i cupen och andra i serien, drabbades just Lazio av flest kort.

1,87x får vi från Bwin att Lazio ska ”förlora” kortmatchen, vilket kan jämföras med de 1,70x William Hill sticker upp med. Vi investerar!

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Lazio
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 20/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Milan 2,00
Oavgjort 3,40
Lazio 4,40
Över 2,5 mål 2,30
Under 2,5 mål 1,69

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 50%
X: 29%
2: 23%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 59%