21 mars 2017 Rochdale Millwall

Speltips, Millwall – Bradford 20/5: Målpolletter in i returen

Semifinalerna i playoffet till Championship rullar på och i returen mellan Millwall och Bradford känns målen nära till hands då Bradford måste blotta sig själva när två mål ska hämtas in från match nummer ett.

Tredjedivisionens fyra och femma. Millwall har redan nu ena foten i playoffinalen efter att ha vunnit med 3-1 på Valley Parade efter en sprudlande första halvlek där alla målen kom. Avslutande 45 minuterna hölls försvarsspelet ihop väl när motståndarna pushade upp positionerna.

Oddsen över vilken sida som ska avancera vidare står just nu i 1,05-11,00 x insatsen. Det ska med andra ord någonting alldeles extra till för att Bradford ska lösa biffen – och vad talar egentligen för det? Millwall var suveräna under slutspurten av serien och stod upp väl i den inledande fajten.

Värdens bästa målskytt i anfallaren James Hanson är tveksam för spel, men det mesta verkar tyda på att han kan medverka. Stort plus i så fall.

Överspelet plockas

Bradford ska försöka hämta in två mål efter den snöpliga 1-3-torsken i match nummer ett – borta på klassiska The Den. En extremt tuff uppgift.

Hur som helst måste de sätta i växeln direkt, Bradford. Det öppnar upp möjligheterna för mål markant. Ytor kommer uppstå, åt båda håll. Räkna med att Millwall kommer kunna ställa om starkt och är deras anfallsspel i närheten av så vasst som i den första matchen kan vi räkna med att det kommer smälla.

I League One snittade Millwalls matcher ~2,7 baljor. Bradford har varit defensivt solida och deras fajter snittade så lite som ~2,1 mål, men nu måste de våga pusha upp positionerna på ett annat sätt som i en vanlig serielunksfajt.

Mållinan har pushats ner till 2,25 (asian handicap) och vi får hela 1,90 x insatsen för överspelet på den. Det betyder halv förlust om det skulle bli exakt två mål i matchen – en halvförsäkring vi är helt nöjda med på förhand.

Polletterna skickar vi in på överspelet utan att överhuvudtaget blinka.

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 20/5
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%