Speltips, Millwall – Bradford City 3/9: Det vankas toppmöte

Spelbloggare Publicerat: 2 September 2016

Det vankas toppfajt i League One. Klassiska Millwall och Bradford City ska fäktas om tre friska pinnar på The Den i huvudstaden. Oddssättarna presenterar värden som favoriter – för stora?

Toppskiktet ser redan ut att dra ifrån lite i serien – och två av de som är med på den där resan, hittills, är just Millwall och Bradford.

Mer bestämt; Millwall parkerar på femteplatsen med resultatraden 3-1-1 medan Bradford är i en snäppet bättre sits än så – tvåa med tre vinster och två oavgjorda. Hur som helst; det här är alltså en match som kommer att forma toppstriden inför framtiden, räkna med det.

Det är med positiva minnen som båda lagen kommer till spel; de kommer från lyckosamma matcher i EFL Trophy. Millwall städade undan West Bromwichs U23-herrar med 2-0 och Bradford Stokes dito med ett mål mot noll.

Värdens största orosmoment inför matchen är alla dessa skador. Nu är det dessutom osäkert huruvida Lee Gregory och Joe Martin kan medverka. Vissa bekymmer även för Bradford, men inte i närheten av lika stora.

Stort skrällbud

Direkt vid första anblick på 1X2-marknaden är det lätt att se åt vilket håll värdet lutar – och vid lite eftertanke är tanken densamma. Skrällbud deluxe!

Bradford har imponerat rejält under starten av serien och det har varit rentav oflyt att de två kryssmatcherna, de enda som inte vunnits, bara slutade med en pinne vardera. Spelövertaget var brutalt i båda och man har således varit värda av mer än de redan fina inkasserade 11 pinnarna. Maskineriet snurrar på, helt enkelt.

Millwall, ja, de har också varit bra, men prestationerna har inte varit lika jämna och den enda torsken, vilken kom mot Peterborough, var med förnedrande 1-5. Man ska också, vid upprepande tillfällen, tappat kommandot hårt i ett par av matcherna.

Därtill; Millwall dras, som nämnt, med stora skadebekymmer.

Det här kommer bli en tät historia och den kan sluta hur som helst. Därför spelar vi raka tvåan till smakrika 3,60 x insatsen hos Betway, som ni läsare får en unik välkomstbonus hos via oss – på 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Bradford vinner, rak tvåa
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (UNIK: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 3/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: