Speltips, Moldavien – Irland 9/10: William Hill sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 8 October 2016

Moldavien har åkt på två stortorskar i början av VM-kvalet. Kan de stå för en bättre prestation och lösa ett dito resultat när Irland kommer på besök till Zimbru Stadium? Det ställer vi oss starkt tveksamma till.

Förluster med 0-4 och 0-3 mot Wales borta respektive Serbien hemma – så ser resultatraden ut för Moldavien när vi är två matcher in i VM-kvalet. De är inte ett blåbär i den mån att de förlorar merparten av matcherna de spelar med stora siffror, men det är sällan man lyckas få till det och kan pressa motståndarna på allvar.

Det är bara att vi bläddrar lite i resultatraden; endast en av de 23 senaste matcherna har vunnits, och det var en vänskapsfajt mot urusla Andorra. I en match som den är 1-0, vilket matchen vanns med, allt annat än ett meriterande resultat.

Nu har Irland långtifrån den mest stjärnspäckade truppen, men de är fullt kapabla och stod för ett par fina prestationer i sommarens EM. Den enda matchen, av fyra möjliga, kom mot Italien och Sverige, som man spelade oavgjort mot, borde det ha blivit en inkasserad trea. Äventyret fick sitt slut i den första rundan av slutspelet, var värdnationen tillika finalisten Frankrike stod som motståndare och det blev en knapp uddamålstorsk mot.

1X2-tecknet plockas

En handfull spelare ser ut att missa matchen för Irland, men det är framförallt sådana som bidrar med bredd i första hand.

Så det är ändå en stark startelva som kommer kunna presenteras från Irlands sida – och då ska ett Moldavien i spillror bara sopas mattan av.

Moldavien har inte mycket att skylta med på spelarfronten och har alltså 0-7 i de två senaste matcherna – detta mot motståndare som kan jämföras med just Irland i kvalitet. Totalt överkörda har man blivit och så borde fallet bli på nytt.

Tycker inte att vi behöver motivera det hela mer än så, varför Irland lär vinna den här fajten…

På 1X2-marknaden sticker William Hill (1 000 kronor i välkomstbonus!) ut hakan rejält och erbjuder hela 1,50 x polletterna för den raka tvåan medan näst bäst betalande konkurrent är hela tio punkter under dem. Undertecknad brukar undvika odds på den nivån, men här är det tveklöst att värdet finns där.

Speltips:

Speltips: Irland att vinna, rak tvåa
Odds: 1,50 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 9/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: