Speltips, Monaco – Montpellier 21/10: Fyndobjekt på 1X2-marknaden

Spelbloggare Publicerat: 20 October 2016

Fredagsunderhållningen från franska Ligue 1 bjuder Monaco och Montpellier, som båda är i fin målform, på. Spelbloggare har hittat ett speltips värt 1,75 x insatsen inför matchen. Oddsdropp kan vara att vänta, så vårt tips är; skynda, fynda!

Att Monaco är en kraft för titelstriden, i synnerhet med tanke på hur PSG:s försvagats, är tveklöst. Tredjeplatsen innehas just nu, på samma antal pinnar som konkurrenten nämnd ovan, och på toppen av kullen hittar vi oväntat Nice med fyra pinnar som skiljer dit. En vinst skulle innebära att Monaco sätter hård press på dem – kan en sådan lösas?

Varåt det barkar för Montpellier är svårt att sia – de kan lika väl landa på den övre som den undre tabellhalvan. Men en sak borde kunna slås fast; de är för tunna för toppstriden, men för starka för bottenditot. Bara tio pinnar är inspelade på de inledande nio matcherna, men på sistone ser formen ut att ha hittats på allvar. 3-2-vinsten över Caen senast följde upp 3-3 borta mot Dijon.

Flera starka namn är out för Monacos del; Radamel Falcao, Joao Moutinho samt försvarsspelarna Almany Toure och Nabil Dirar. För Montpellier är situationen ännu värre – den interna skytteledaren Casimir Ninga och nummer två i den listan, Steve Mounie, saknas.

Ettan spelas

Med de två nämnda anfallspjäserna tillgängliga för spel hade förutsättningarna varit helt annorlunda för Montpellier inför matchen – nu ställs istället frågan; vem ska stå för målen?

Nu har ju Montpellier varit i så extremt fin målform den senaste tiden – mycket tack vare Ninga och Mounie – och därför känns avbräcken extra tunga. Det blir trots allt en helt annan offensiv linje som kommer ställas ut.

När bortalagets främsta hot försvinner – då ska väl Monaco vinna det här? De är klasserna bättre, kommer från en fullt acceptabel prestation i Champions League och har visats vara oerhört hemmastarka.

Det som oroar är den korta vilan, bara tre dagar har Monaco haft sedan den tuffa bortamatchen i Ryssland. Knappast någon perfekt uppladdning…

Men visst ska spelen till värdens favör ändå vara motiverade att syna?

Vi håller det enkelt och investerar i den raka ettan till 1,75 x polletterna hos Betsson, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 + 200 kronor! Känslan är att ett oddsdropp kan vara att vänta – med andra ord; skynda, fynda!

Speltips:

Speltips: Monaco vinner, rak etta
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 21/10
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: