Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips, Montreal Impact – New England Revolution 2/7: Målskytt hittad till över dubbelt

MLS och Eastern Conference står på tapeten – Montreal Impact mot New England Revolution. Gästerna har problem i defensiven och det öppnar upp för att en viss spelare ska kunna bryta sin måltorka.

Det är fasansfullt tätt i Eastern Conference. Slutspelsbiljetterna är det en sprudlande fajt om; ettan och tvåan når, som säkert bekant, dit medan trean till sexan får kvala. Just Montreal Impact står på fjärdeplatsen, med resultatraden 5-6-4 medan New England bara är åtta med marginellt sämre 4-7-5.

Med andra ord skulle New England passera sina motståndare i tabellen vid händelse av en vinst, dock med en match spelad sedan tidigare.

Eastern Conference – ett stort getingbo…

Tack vare tre raka, varav en i Canadian Champinship, kryss har Montreal tappat viktiga poäng i jakten på den här slutspelsbiljetten. Mer upp och ner för New England, som varvar vinsterna med förlusterna på löpande band.

Darrig bortadefensiv

Något som oroar New England inför matchen är det bristfälliga bortaspelet, där det sällan plockas tre pinnar. Försvarsspelet brukar vara under all möjlig kritik; inräknat fjolåret har mål släppts in i 13 bortafajter efter varandra. Det här spelåret? 19 insläppta på åtta matcher.

Det är med andra ord ett svajigt bortalag och försvar som Montreal Impact ställs mot – ett Montreal som efter två raka mållösa matcher fick in två baljor senast.

En av de som haft svårt att hitta rätt på sistone är Didier Drogba, som trots sina 38 år fortfarande är en målskytt av kaliber. Förra spelåret blev det 12 mål på 14 matcher, 12 från start, och detta år är facit fem baljor på tio matcher, åtta från start.

Nu har det inte blivit mål på tre matcher efter varandra för Drogba. På tiden att den sviten bryts? Det är känslan.

Didier Drogba målskytt ”anytime” spelas till 2,10 x insatsen hos Bet365.

Öppna ett konto hos Bet365 och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Didier Drogba målskytt “anytime”
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 23:30, lördag 2/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 48%