Speltips, Napoli – Frosinone 14/5: Total klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 14 May 2016

Toppen möter botten – tvåan mot nästjumbon – i den sista omgången av Serie A. Napoli agerar värd när Frosinone kommer till Stadio San Paolo. Har oddsen blivit skevt satta, eller är de motiverade?

Det räckte inte ända in i kaklet, men Napoli har imponerat enormt under spelåret. Juventus pressades en bra bit efter årsskiftet även om klasskillnaden – den kan inte viftas bort – syntes rätt rejält till slut.

Nu spelar man för att behålla andraplatsen, hålla nackflåsande Roma på avstånd. Om Roma vinner borta över Milan, krävs det att Napoli gör dito här mot Frosinone för att ett platsbyte ska undvikas. Kammas en trea hem? Oddsen talar i alla fall för det – den raka ettan står, i skrivandets stund, som bäst i 1,11x.

Gästande Frosinone spelade bort sin sist chans till nytt kontrakt när de förlorade med uddamålet över Sassuolo senast – på hemmaplan. Nu ska bara den här matchen avverkas innan de kan börja förbereda inför kommande spelår i andradivisionen, Serie B. En stor besvikelse – men alltjämt rätt väntat.

Proppen ur!

Det här kan väl bara sluta på ett sätt?

Napoli på San Paolo – det är årets kanske svåraste match. Tabelltvåan har den makalösa resultatraden 15-3-0 på arenan med en målskillnad på 45-12. Alltid full fart framåt och motståndarna mals ner.

Nu har Frosinones överlevnadshopp i förstadivisionen dessutom krossats. Luften tappad. Att de då skulle kunna bjuda upp till kamp? Inte en chans. Formen är också usel; förlusterna radas upp. Enda vinsten på de nio senaste kom mot den hopplösa tabelljumbon Hellas Verona.

Och Napoli; för dem räknas bara de tre pinnarna. Andraplatsen ska plockas.

Värden saknar försvararen Rául Albiol. Annars det det ljust ut. Gästernas redan tunna trupp är drabbad av ett par skador, men de största stjärnorna – nåja – finns med.

Kan absolut se siffrorna skjuta i höjden och vi spelar Napoli -3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid vinst med exakt tre baljor – till 2,10 x insatsen hos Titanbet.

Speltips:

Speltips: Napoli -3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 14/5
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: