Speltips, Napoli – Lazio 5/11: Obefogat stort favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 3 November 2016

Det vankas toppfajt i Serie A. Hemmastarka Napoli kämpar med att hitta formen och ställs då – opassande? – mot ett superbt Lazio. Har inte värden blivit lite för stora favoriter här, undrar vi?

Titelstriden här i Serie A ser ut att dras isär – inte helt oväntat. Juventus, de senaste årens dominanter, har ökat avståndet ner till tvåan Roma till fyra pinnar och till femman Napoli och fyran Lazio skiljer sex respektive sju. Såklart svår situation när Juventus radar upp treorna på löpande band.

Om man ska kunna sätta press på ”Den gamla damen” är det matcher som denna man måste vinna. Annars handlar det om att stärka den egna ställningen i jakten på Europabiljetterna – för visst ska Juventus, över ett helt spelår, se till att hamna på toppen av kullen?

Spetsen Arkadius Milik, fyra mål på sju matcher, och Raul Albiol saknas för Napoli. Stora avbräck, med de herrarna out. Gästernas mittbacksklippa De Vrij är fortfarande out med en skada. Dock talar det mesta för att kaptenen Lucas Biglia kan medverka från start. Fick 30 minuter senast och rapporteras vara redo för 90.

God skrällchans

Gillar skrällchansen starkt här – varför Napoli är såhär pass kraftiga favoriter, kan jag inte för någonting i världen förstå.

Lazio stormar fram just nu och har inte torskat på sex matcher efter varandra, 4-2-0 i formraden. Värjde undan Sassuolo med två mål mot ett förra veckan. Inte bara nivån på resultaten har hållits uppe, utan prestationerna har också lämnat positiv eftersmak.

Annat är det för Napoli, som har stora problem – något som eventuellt kan förklaras i att man haft svårt att varva Champions League med seriespelet. Bara två – mot Empoli och Crotone, jumbon och tredjejumbon – matcher av de sju senaste har vunnits.

Som Napoli uppträtt på sistone har vi svårt att se varför de ska vara så kraftiga favoriter, deras hemmastyrka till trots. Sedan är det ju två, på pappret, rätt jämnstarka lag som möter varandra.

Lazio +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – spelas till 1,73 x insatsen hos Titanbet, som ni får 2 000 kronor i välkomstbonus hos via oss, dubbla summan från deras ordinarie bonus!

Speltips:

Speltips: Lazio +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 5/11
TV:  [viasatsportpremium] (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: