15 januari 2020 Milan SPAL Speltips

Speltips, Napoli – Milan 22/2: Insatsen ska dubblas

Det är slutsålt på Stadio San Paolo inför bataljen mellan Napoli och Milan under måndagskvällen – och vi investerar ett par hörnpolletter.

Napoli sitter i en mycket fin sits inför den här bataljen. I och med Juventus tapp senast, kan förstaplatsen tas tillbaka i Serie A. Vad som krävs? En vinst, tre pinnar. Milan å andra sidan, de hittas en bit neråt i tabellen och har siktet på Europabiljetterna och en vinst skulle innebära att man skapar allt starkare kontakt med konkurrenterna ovan.

Formkuvorna pekar åt olika håll. Napoli har två raka 0-1-förluster – båda på bortaplan; mot Juventus respektive Villarreal. Dock tufft motstånd och mot de sistnämnda ställdes en till stora delar b-betonad startelva ut. Spelmässigt har det ändå sett okej ut.

Milan är sin bästa period under på hela spelåret. Med cupen inräknad har de nio förlustfria matcher och senast blev det en stabil (nåja) 2-1-vinst över Genoa. Motståndarnas reduceringsbalja kom så sent som i den andra stopptidsminuten, så trean var inte alls hotad.

Håller jämnt på hörnfronten

Det omvända mötet med detta vann Napoli med förkrossande fyra mål mot noll, men då var Milan inte i närheten av samma status. Undertecknad tror att de rödsvarta kan hålla hyfsat jämna mått spelmässigt – och även på hörnfronten.

Hörnhandikappslinan är på 2,5 och att Milan ska täcka den, med andra ord inte förlora ”hörnmatchen” med fler än två sparkar, betalar 1,98 x insatsen. Senast vann faktiskt Milan hörnorna med 5-1 och de har inte förlorat hörnorna med det utsatta handikappet på sex matcher efter varandra.

Napoli snittar 6,0 hörnor framåt per hemmamatch, motståndarna 3,2. Statistiken för Milan när de är på resande fot är 5,2-4,8 – är med det ett av blott sex lag i serien som har plusstatistik på bortaplan.
Milan +2,5 hörnor (asian handicap) spelas till 1,98 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Milan +2,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 22/2
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,62
Oavgjort 4,25
Milan 6,40
Över 2,5 mål 1,76
Under 2,5 mål 2,14

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 62%
X: 24%
2: 16%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%