22 november 2017 Atlético Madrid Roma

Speltips, Napoli – Roma 15/10: Målobjekt värt 1,90 synas!

Tidig avspark väntar i italienska Serie A när storklubbarna tillika titelaspiranterna Napoli och Roma ska mäta musklerna på Stadio San Paolo. En underhållande fajt borde vara att vänta och vi skickar in degen på ett målobjekt till 1,90 gånger pengarna.

Tvåan mot trean – en vinst är mer eller mindre ett måste för att haka på Juventus, som dominerat den italienska klubbfotbollen de senaste åren, i topp. Napoli har inför matchen fyra pinnar upp till dem och Roma fem. Så kniven sitter ändå mot strupen för båda parter – Juventus torskar ju sällan. Eller tappar poäng överhuvudtaget för den delen.

Det har precis varit ett uppehåll på två veckor och formkurvorna före är inte av samma tyngd som när matcherna duggar tätt – men alltjämt är det relevant fakta. Napoli torskade med överraskande nog med 0-1 borta mot Atalanta senast medan Roma plockade en skalp när Inter besegrades med två mål mot ett inför hemmapubliken.

Arkadiusz Milik saknas för Napoli medan Raúl Albiol står som osäker. Gästerna har Antonio Rüdiger, Mário Rui och Thomas Vermaelen out. Återstår att se om Radja Nainggolan kan medverka.

Målspelet investeras i

Toppfajt, alltså – och seriens kanske mest framåtlutande lag. Det vad vi har att göra med och det borde avspegla resultattavlan efter 90 minuter. Målpartaj?

På hemmaplan spelar Napoli alltid, oavsett motstånd, framåtlutat och även Roma har deras främsta kvalitéer i offensiven – samt flera defensiva avbräck – och de kommer garanterat utnyttja de ytor som väntas uppstå. En svängig matchbild borde således vara att vänta.

Tre av fyra hemmamatcher under spelåret, tre i serien och en i Champions League, har bjudit på minst tre mål för Napoli och i samtliga av dem har det målats åt båda håll. Att de då skulle hålla nollan mot ett inte bara vasst, utan också formstarkt Roma? Nja.

Dessutom riskerar Napolis mittbacksklippa Rául Albiol missa matchen. Avbräck! Skulle tunna ut försvaret rejält.

Vi spelar att båda lagen ska måla och att det blir minst tre baljor i matchen som en kombination till 1,90 x insatsen hos Bet365, som ni också kan se matchen hos. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: BLGM – ja & över 2,5 mål
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, lördag 15/10
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 27%
2: 26%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 44%