Speltips, Napoli – Sassuolo 28/11: Fart och fläkt att vänta

Spelbloggare Publicerat: 27 November 2016

Offensiven är i fokus när Napoli och Sassuolo drabbar samman på Stadio San Paolo, varifrån vi slussar in polletterna på ett målspel som nästan dubblar insatsen. Fart och fläkt?

Tätt matchande för Napoli, med Champions League som avverkar serielunksmatcherna. Lite osunt med oavgjorda matcher på sistone, men i Europa är de i en bra position och trots att de ”bara” är placerade som sjua är glappet uppåt tätt i den spännande toppstriden. Dessutom har man en match mindre spelad än de flesta runtom i tabellen.

Förra årets komet, Sassuolo, har inte alls nått upp i samma standard det här spelåret och med ett snitt på så lite som en pinne per match hittas de precis ovanför det röda tabellområdet. Men är det här poängen ska hämtas? Det är trots allt en av årets svåraste matcher.

Saknas nyheter på truppfronterna – positiva besked!

Öppet och målrikt?

Lite halvdan form på Napoli och de har inte varit i närheten av lika sprudlande som vi blivit vana att se dem, framförallt hemma på Stadio San Paolo.

Men som alltid kan vi räkna med ett framåtlutat Napoli, som ska ses med bra chans att få fart på offensiven. Det är ju ett för närvarande extremt svajigt Sassuolo på den andra sidan planhalvan. Usel form på dem, men det finns slagkraft i offensiven, som är deras starka sida.

Hela 10 av Sassuolos 11 senaste matcher har innehållit mål åt båda håll. Chanserna att bortalaget ska få pryda målprotokollet ska ses som stora även här, med de ytor som väntas bjudas på.

Tittar vi på Napoli har det målats åt båda håll i 4/5 senaste.

Det här har all potential att bli en underhållande och målrik fajt – får vi se mål åt båda håll? Det tror vi i alla fall.

BLGM – ja spelas till 1,95 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk! Dessutom kan ni se matchen i deras suveräna livestreamingtjänst.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 28/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: