stream aston villa liverpool

Speltips, New England Revolution – New York City 7/7: Vad tänker oddssättarna med?

Nästa nattmacka från MLS och Eastern Conference ska utspelas på Gillette Stadium dit New England Revolution välkomnar New York City. Av formkurvorna att döma, kan vi inte alls förstå varför oddsen är nedplitade som de är.

Eastern Conference – åttan mot ettan.

New England har haft ett tufft spelår hittills; bara skrapat ihop 19 pinnar på 17 matcher och är med det åtta. En slutspelsbiljett kommer absolut bli tufft att lösa, även fast det är tätt i kampen om playoffplatserna. Med en match mer spelad än konkurrenterna precis ovan, skiljer också en pinne upp till det området.

Bättre besked, det har New York City lämnat. Den relativt nystartade klubben, med flera före detta stjärnnamn, står på toppen av kullen i Eastern Conference, strax före jagande Philadelphia Union samt Montreal Impact. Trots att man, menar oddssättarna, inte ska vara absolut av toppmaterial, imponerar de rejält, NY City.

Dubbla spel testas

Undertecknad kan inte alls förstå varför värden är nedplitad som så pass stor favorit – att vi får en bra bit över dubbelt betalt för att det ska bli oavgjort eller en bortavinst. Dubbelchansen X2, helt enkelt.

Det är uppenbart att NY City är i bättre form och har en trupp som kan utmana på allvar. Att serien toppas är ett brutalt styrkebesked medan New Englands maskineri hackat rejält från start. Åttan mot ettan – och oddsen ser ut såhär…

Nu kommer New York City hit med toppad form. Tre raka vinster, senast mot stadsrivalen Red Bulls, har plockats och på bortaplan har man den imponerande resultatraden 4-1-2. Det kan jämföras med värdens hemmafacit; 3-4-1 – endast tre vinster av åtta möjliga!

Därtill är New England hårt skadeskjutna. Saknas flera betydande pjäser; i backlinjen, mittfältet och anfallet. Gästernas truppstatus är klart bättre.

Dubbelchansen X2 och New York City över 1,5 mål spelas till 2,15 hos Bet365 (1 000 kr bonus) respektive 3,10 x smeten (1 000 kr bonus).

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
New York City över 1,5 mål
Odds: 2,15
3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot torsdag 7/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 55%
X: 26%
2: 22%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 47%