nice angers 15/1

Speltips, Nice – Angers 15/1: Värde i 1×2-tecknet

Den oväntade tabellfyran Nice och ännu mer oväntade tvåan Angers står för fredagsunderhållningen i franska Ligue 1 – vad vi tror kan bli en jämn batalj.

Å ena sidan blir dominansen allt större – Paris Saint-Germain kör över allt och alla i Ligue 1; leder serien med 20 pinnar ner till just Angers efter lika många spelade matcher – och å andra sidan blir den franska toppfotbollen allt jämnare. Mellan exempelvis nästjumbon Guingamp och Nice, som parkerar på den sista Europaplatsen, är avståndet på ynka tio pinnar.

När det är så pass jämnt är varenda pinne av största möjliga betydelse. För Nice handlar det om att hitta tillbaka efter att bara ha vunnit en av de åtta senaste matcherna, men det blir lite missvisande att bara lyfta det så – bara två av de här har förlorats efter 90 minuter.

Angers mår bättre för tillfället och det fallet som alla tycks ha väntat på verkar inte komma. De har bara förlorat en av de åtta senaste matcherna, vunnit fyra och således spelat tre oavgjorda; bland annat har man under den här perioden spelat oavgjort mot Paris Saint-Germain och vunnit borta över Lyon.

1-1 i det omvända mötet

Som nämnt; det här har alla möjligheter att bli en tät kamp. Gästerna är i klart bättre form, har fin bortastatistik – men Nice är starka hemma på Allianz Riviera och i regel är svåra att slå. Cupen inräknad har fem av de sju senaste matcherna slutat oavgjorda. Och visst borde Angers vara nöjda med en pinne på förhand?

Båda parter har vissa skadebekymmer, men situationen är snäppet värre för Nice och det får oss att tro ännu starkare på krysset.

I det omvända mötet skrevs slutresultatet 1-1 – precis som vi tänker om den här matchen; var det tätt och jämnt.

Det raka krysset betalar också lite mindre än vad det brukar hos de flesta spelbolagen, men Bet365 sticker ut hakan och erbjuder hela 10 punkter mer för det än näst bästa konkurrent – 3,20 x polletterna. Klart spelbart.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 15/1
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Nice 2,18
Oavgjort 3,20 Regler och villkor gäller.
Angers 3,95
Över 2,5 mål 2,75
Under 2,5 mål 1,52

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 46%
X: 31%
2: 25%
Över 2,5 mål: 36%
Under 2,5 mål: 6%