Speltips, Nordirland – Tyskland 21/6: Öppet om slutspelsbiljetterna – men klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 20 June 2016

Grupp C kan sluta hur som helst på topptrioplatserna och i ena av de två matcherna i den avslutande rundan möter Nordirland och Tyskland, som båda har en bra chans på slutspelet, varandra. Men visst ska klasskillnaden visas nu?

Hör och häpna – blåbärsnationen Nordirland har en stark möjlighet att nå slutspelet i det europeiska mästerskapet, och det tack vare den lika imponerande som oväntade 2-0-vinsten över Ukraina senast, vilka följde upp 0-1 i baken mot Polen. Nu står man på tre pinnar och oavgjort här skulle betyda att man har en bra chans att avancera vidare som bästa trea och ‘även att andraplatsen fortfarande är inom räckhåll.

På andra sidan planhalvan ska fotbollsjätten Tyskland, vilka vann världsmästerskapet 2014, stå. Trots en halvdan prestation löstes en 2-0-vinst över Ukraina i premiären och i förra veckans fajt mot ärkerivalen Polen skrevs siffrorna 0-0. Det finns mer att hämta av Tyskland, även om de med all sannolikhet når slutspelet, och formen hoppas vässas på tills dess.

Tyskland fixar biffen – enkelt

Visst känns det som att oddssättarna drar alltför stora växlar av Nordirlands prestation senast? De mötte trots allt ett Ukraina som inte alls kom upp i nivå och dessutom redan är flera snäpp sämre än just Tyskland.

Den tyska maskinen behöver fart inför slutspelet och nu står 11 världsklasspelare mot Nordirlands där flera spelare inte ens kommer upp i förstadivisionerna ute i Europa. En hel del Championshipmaterial.

Klasskillnaden är enorm och när Nordirland mötte Polen i premiären bör de, som matchbilden utvecklades, ha varit mycket nöjda över att förlustsiffrorna ”endast” skrevs 0-1 – de kunde, utan tvekan, ha skjutit i höjden. Kan Tyskland bara få upp farten i anfallsspelet, då ska motståndarnas försvarslinje kunna såras rejält.

Helt enkelt; det är på tiden att Tyskland får upp farten och att Nordirland får erkänna färg.

Tyskland -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid en tvåmålsvinst eller större – till finfina 1,97 x insatsen hos Bethard.

Speltips:

Speltips: Tyskland -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, tisdag 21/6
TV:  tvfyra logo cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: