Speltips, Norge – Tyskland 4/9: Oddssättarna dukar ut stort spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 3 September 2016

VM-kvalet kickstartar och söndagens utbud av matcher och spelvärde är enormt. Vårt favoritval? Det kommer från matchen mellan Norge och Tyskland.

Grupp C tar klivet in i hetluften – en, i relation till övriga, rätt tuff grupp.

Förutom världsmästaren Tyskland, hittas bland annat Tjeckien i grupp C. Motståndare som Norge anses vara snäppen sämre än, även om de sistnämnda inte ska vara omöjliga att rucka på. Nordirland ska inte räknas bort i diskussionen om topp två heller. Azerbajdzjan är på sin höjd mediokra och San Marino ska slås alla dagar i veckan.

Bortalaget tillika världsmästarna kommer till spel efter en 2-0-vinst över Finland i genrepet, och då luftades stora delar av den tänkta startelvan här. Norge stod för en desto sämre prestation; de förlorade, oväntat, med 0-1 hemma mot Vitryssland.

Tyskland vinner – enkelt?

Efter den där vänskapsmatchen mot Vitryssland, buades de norska herrarna ut av fansen på arenan – och det med all rätt. Det var en prestation under all möjlig kritik, med exempelvis bara ett skott på mål mot ett så pass tunt motstånd. Pinsamt, kort och enkelt.

Spelare och ledare var också extremt besvikna efter matchen. Långtifrån den uppladdning man ville ha.

Nu kommer världens, i min bok, bästa fotbollsnation på besök och då blir det knappast enklare att hålla skeppet flytande. Tyskarna är mitt i en liten generationsväxling, där bland andra Bastian Schweinsteiger tackat för sig i landslagströjan. Yngre förmågor – förväxla inte med sämre! – får stort förtroende och det borde slå ut bra, med tanke på vilken kvalitet de besitter.

Här ska det helt enkelt vara klasskillnad och när Norge kommer från en så pass hopplöst usel prestation, borde en stabil bortavinst vara att vänta…

Tyskland -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – synas till fantastiskt fina 2,43 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Det är ett sällsynt värdeodds oddssättarna dukar ut och undertecknad hittar värde 20-25 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Tyskland -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,43 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 4/9
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: