2 april 2018 IFK Norrköping Brommapojkarna speltips Allsvenskan

Speltips, Norrköping – J-Södra 11/9: Klar hemmafavorit

Vi kliver in i den sista tredjedelen av Allsvenskan. Söndagen bjuder på en intressant batalj mellan Norrköping och Jönköping Södra på Östgötaporten och då har vi en rätt stark känsla över hur det ska sluta…

Toppen mot… mitten.

Mästarna IFK Norrköping jagar häck i häl på serieledande Malmö; en pinne och fyra plusmål skiljer upp till dem. Vad som är extra imponerande med IFK är att de kunnat hålla nivån uppe trots flera spelarförluster och även efter att succétränaren ”Party-Janne”, numera svensk förbundskapten, lämnade i somras.

Nykomlingen J-Södra hade siktet inställt på att överleva i Allsvenskan, för att framöver kunna växa och blomma ut. Det ser också ut som att de kommer lösa kontraktet utan större bekymmer – vilket vi på Spelbloggare också förutspådde inför spelåret – och har hela sex pinnar ner till kvalplatsplacerade Helsingborg och hela 12 till nedflyttningsområdet.

Klar hemmaseger att vänta?

Givetvis ställer oddssättarna ut Norrköping som stora favoriter, men vi undrar om de inte borde vara större sådana? Här finns alla möjligheter till tre knipna pinnar.

På hemmaplan är Norrköping en stor maktfaktor i Allsvenskan. Resultatraden står i 8-2-0 och då har samtliga vinster kommit med minst två baljors marginal – ett häpnadsväckande starkt facit. Man bjuder alltid supportrarna på en glädjefylld fotboll, offensivt inriktad.

J-Södra, ja, de har rätt stora problem på resande fot; löst ynka två vinster, tre kryss och förlorat fem matcher.

Nu saknar IFK mittfältshjärtat Andreas Blomqvist, avstängd, men inte heller J-Södras trupp är utan prickar. Àlex Portillo och Fredric Frendrich är avstängda och lagets, i min bok, i särklass viktigaste spelare, mittbacken André Calisir, som haft en hjärnskakning, är osäker för spel.

IFK Norrköping -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid uddamålsvinst – spelas till 2,02 x insatsen hos Bet365. Öppna ett konto hos dem och motta 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 11/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 68%
X: 20%
2: 13%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%