Speltips, Norwich – Aston Villa 13/12: Gästerna med toppchans

Spelbloggare Publicerat: 12 December 2016

Championship bjuder på en handfull matcher under tisdagen och en av dessa är mellan Norwich City och Aston Villa, som båda trillade ur Premier League i fjol, i vad vi menar kommer bli en tajt match och att det därför finns värde att klippa när värden presenteras som relativt stora favoriter.

Varken Norwich eller Aston Villa har motsvarat förväntningarna i årets Championship när 20 matcher är avverkade.

Norwich inledde ju serien exemplariskt och uppträdde absolut som att de var av uppflyttningsmaterial, men därefter fallit platt. Med blott en vinst och fyra pinnar på de åtta senaste matcherna har resan neråt i tabellen varit drastisk. Plats nio innehas just nu, men upp till playoffområdet skiljer bara två pinnar. Spännande kamp, det där…

Ytterligare två poäng ner i tabellen hittar vi just – Aston Villa. Varit en hel del tveksamheter runt dem, men i Championshipmått mätt är truppen solid; Villa håller för att utmana om uppflyttningsplatserna. En av de stora orsakerna till varför de är var de är i tabellen, den undre halvan, är att man haft problem att knyta ihop säcken – spelat 10 oavgjorda av 20 möjliga.

Norwichs Cameron Jerome och Alex Tettey är aktuella för spel efter kortare skadefrånvaro.

Gästerna med bra chans

Usel form i Norwich – endast en vinst på de nio senaste matcherna är ett facit som är mer än oroande för en uppflyttningsaspirant. Matchen senast, 1-2-förlust över Barnsley, kändes lite som en vägvisare efter att Brentford krossats med 5-0 dessförinnan. Tillbaka på ruta ett.

Då borde väl ett formstarkt Aston Villa, som visats svåra att slå, komma som en mindre passande uppgift?

Gästerna har bara förlorat en av de nio senaste matcherna och kommit ifrån de här krysstendenserna på sistone; vunnit fem av de åtta senaste. Vi har fått se skymtar av vad som ska kunna krävas av detta Aston Villa i en ändå så pass tuff serie som Championship.

Undertecknad köper inte alls att Norwich är så kraftiga favoriter på förhand och hittar därför värdet åt det andra hållet.

Aston Villa +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – testas till 1,90 x insatsen hos Bethard, som ni kan hämta er 1 000-kronorsbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Aston Villa +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 13/12
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: