7 februari 2017 Wigan Norwich

Speltips, Norwich – Huddersfield 16/12: Hörnfokus – fel lina utställd!

Spelbolagen kommer inte överens med varandra på hörnmarknaden inför fredagskvällens match mellan Norwich och Huddersfield. Vilken sida har rätt? Vi kliver in på ena lagets hörnlina!

Kampen om uppflyttningsplatserna fortsätter i Championship – och nedanför de två direktplatserna är det omöjligt att sia hur det kommer sluta.

De på plats tre till sex får, som känt, spela playoff mot Premier League och en handfull klubbar är inblandade i den här striden. Mellan trean Reading och tian Fulham är avståndet på så lite som fyra pinnar, vilket är anmärkningsvärt när vi ändå är 21 matcher in i serien.

Tabellettan Newcastle och tvåan Brighton har dock fått ett litet försprång och den diskussion som känns mest relevant är alltså den om just playoffbiljetterna – och i den hittas såväl Norwich som Huddersfield.

Norwich öppnade spelåret på ett suveränt sätt och var i den absoluta toppen och härjade, men nu tappat stilen. Endast två av de nio senaste matcherna har vunnits, en slutat oavgjord och alltså sex förlorats. Detta innebär också att de petats ner till plats nio i tabellen.

Även Huddersfield hade deras topp i början av säsongen och sett svajiga ut efter de inledande månaderna. Dock uppsving nu; två segrar uppradade och ett kryss dessförinnan. Är formen på allvar hittad?

Bet365 sticker ut

Hörnfokus, alltså.

Mer bestämt på Norwichs hörnlina, vilken Unibet plitar ner till 5,5 och Bet365 till 6,5 – båda med oddsen runt fifty-fifty för över-/underspelet. Vem är då rätt respektive fel ute?

Fel, såklart – Bet365.

Nu har Norwich, på hemmaplan, ett hörnsnitt uppe i topp; snittat 7,0 framåt på de tio inledande matcherna – men här väntar allt annat än en klassisk hemmamatch, där man får styra och ställa utan motstånd.

På bortaplan håller Huddersfield i snitt motståndarna nere på 4,6 hörnor och det mycket eftersom man vill ha bollen, oavsett om det handlar om hemma- eller bortaplan. Kommer knappast bli en sådan typ av match där Norwich får spela runt motståndets straffområde.

Bet365 har helt enkelt ställt ut en för hög hörnlina på Norwich och vi klipper underspelet till 1,80 x polletterna.

Hos Bet365 kan du se matchen i deras eminenta streamingtjänst. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Norwich under 6,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 16/12
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 50%
X: 27%
2: 24%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%