18 januari 2019 Norwich Birmingham Speltips

Speltips, Norwich – Watford 11/5: Kortspelar till 1,90

Sista chansen! Norwich är extremt illa ute i bottenstriden av Premier League och måste vinna över Watford hemma på Carrow Road för att överlevnadshoppet inte ska släckas. Spelbloggare.se har hittat ett speltips från matchen, plockat från kortmarknaden till 1,90x.

Placerade som nästjumbo och här måste alltså Norwich vinna för att de ska kunna överleva i förstadivisionen. Det skulle innebära att avståndet upp till Sunderland på rätt sida av strecket minskar till en pinne, men då kräver det att de förlorar i den parallella fajten. Med andra ord är det en hel del som krävs. Men ja, hoppet är det sista som lämnar en.

Men vad talar för att en trea ska inkasseras? Fyra matcher efter varandra har förlorats, bland annat mot just Sunderland, och inte heller har det blivit en enda balja framåt på dessa.

Däremot är inte heller Watford i form och deras enda inkasserade trea på de fyra senaste matcherna kom med knappa 3-2 mot den hopplösa tabelljumbon, Aston Villa. Watford hittas dock på säker mark, om än på den undre tabellhalvan, och det får ses som mer än acceptabelt – att ha undvikit bottenstriden. Är man nöjda nu, månne?

Sköljer fram i attack efter attack

Räknar med att Norwich kliver ut och sätter i växeln direkt – här ska motståndarna, som ser rätt omotiverade och oinspirerade ut, bara köras över. Fart och fläkt. Tre pinnar är, som nämnt, det enda av betydelse.

Inte Watford emot kanske, då de brukar krypa ner i positionerna på resande fot. Däremot kan bortaspelarna säkert bli lite tagna på sängen om Norwich, vilket jag förmodar, kliver ut med den där farten.

Och för att stå emot en sådan forcering kan det krävas tjuvnyp; regelvidrigheter.

Nu är det ju Norwich som spelar med kniven mot strupen, så om de skulle sitta i en sämre sits framåt slutet av matchen kan desperationen säkert välta över i fulheter. Gillar därför spelet på att Watford ska åka på det första kortet bättre än att de ”förlorar” hela kortmatchen.

Första ostskivan: Watford – spelas till 1,90 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Första varningen: Watford
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 11/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 26%
2: 21%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%