Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips, Nürnberg – Frankfurt 23/5: Vi väljer sida i kvalet

De avslutande 90 minuterna i kvalet mellan den tyska första- och andradivisionen ska står på måndagsmenyn – det handlar om Nürnberg mot Eintracht Frankfurt. 1-1 är resultatet från match nummer ett. Var hamnar Bundesligakontraktet?

Ett massivt bollinnehav och en kavalkad av målchanser – ändå kunde inte Frankfurt vinna den inledande fajten i detta dubbelmöte, inför hemmapubliken. Strax före halvtidsvilan släpptes ett självmål in och i den andra halvleken mäktade man bara med ett framåt. 1-1 – ett resultat som inte alls speglade matchbilden och nu sätter Nürnberg i förarsätet.

I den matchen spelade vi att Frankfurt skulle vinna, rak etta, till strax under dubbelt betalt, vilket då missade. Alldeles oavsett kan det mycket väl vara så att Frankfurt spelat bort sina egna möjligheter till att fixa det där kontraktet.

Starkt favoritskap

Öppet är det dock ändå inför den avslutande fajten, det menar i alla fall oddssättarna. I skrivandets stund står 1X2-marknaden i 2,55-3,50-2,90 – så de har svårt att skilja dessa två åt. Kanske har de dukat ut så pass täta odds som en reaktion till den ensidiga matchbilden senast?

Undertecknad är dock inte enig med oddssättarna över att siffrorna ska vara så pass jämnt fördelade. Det var, såklart, skrivet i Nürnbergs matchplan att sjunka ner i positionerna och försöka hålla tätt på bortaplan – för att sedan komma ut med helt annan fart hemma på Frankenstadion.

Och det tror vi; att Nürnberg kommer greppa taktpinnen. De har trots allt varit som natt och dag på hemma- kontra bortaplan i Bundesliga 2, vilket också resultatraderna 11-5-1 mot 8-3-6 visar på.

Kanske kan det vara så att Frankfurt tas lite på sängen eftersom dominansen på hemmaplan? Att ställa om så hårt kan bli svårt, framförallt nu när matchbilden är lite oviss. De kommer inte tillåtas hålla boll på samma sätt.

Frankfurt har haft skadeproblem sedan en tid tillbaka och nu är kaptenen tillika mittbacken Marco Russ avstängd. Brutalt avbräck. Rätt bra truppbesked från värden.

Nürnberg +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,85x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Nürnberg +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:15, måndag 23/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 29%
2: 34%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%