Speltips, Österrike – Ungern 14/6: Hörnspelar till 1,75

Spelbloggare Publicerat: 13 June 2016

Grupp F ska in i EM-hetluften och de som ska fäktas om pinnarna i den första fajten är Österrike och Ungern på Nouveau Stade de Bordeaux, varifrån ett hörnspel spelas till smakrika 1,75 x insatsen.

En av kvalets stora kometer i Österrike ska in i mästerskapet – och det som en outsider till de stora jättarna. De imponerade utomordentligt i kvalet; vann nio matcher, spelade en oavgjort och förlorade inte en enda och då stod bland andra Ryssland och Sverige som motståndare. Galet imponerande facit.

Ungern har tagit långtifrån en lika bekväm väg hit till mästerskapet. De hamnade i den, på pappret, klart enklaste kvalgruppen och landade till slut på tredjeplatsen bakom Nordirland och Rumänien, och vikten av att då ha en resultatrad på 4-4-2 ska inte överdrivas. I playoffet värjdes ett mediokert Norge undan med med 3-1 över 180 minuter.

Ettan skulle absolut kunna vara intressant, men premiärer är svårbedömda och oddsen lockar inte alltför mycket.

Hörnpartaj att vänta

Däremot ska Österrike vara den spelförande parten från första till sista minut. De är ett spelande kollektiv, vill ofta ha ett massivt bollinnehav och kommer satsa på att nöta ner sina motståndare här. Vad talar det då för?

Hörnor, förstås.

Österrike lär inte bara attackera ofta, utan även via kanterna. Blir lätt så mot samlade försvar, vilket vi får förmoda att Ungerns kommer vara.

I kvalet var Österrike oerhört heta på hörnmarknaden; vann ofta de ”matcherna” stort, framförallt mot lite mindre namnstarka konkurrenter.

Ungern däremot, de förlorade ”hörnmatcherna” ofta liksom stort i kvalet. Över två matcher i playoffet skrevs hörnsiffrorna 25-4 till Norge – siffror som talar sitt tydliga språk.

Såvida Österrike inte får in en alltför tidig balja bör de “vinna” hörnorna med god marginal…

Österrike -1,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de skapar två fler än sina motståndare – spelas till 1,75 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Österrike -1,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, tisdag 14/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: