22 december 2016 Palermo Pescara

Speltips, Palermo – Hellas Verona 15/5: Överkörning runt hörnet?

Kontraktet är i fara för Palermo och när de ryker ihop med den hopplösa, men formstarka tabelljumbon Hellas Verona är tre pinnar mer än nödvändiga. Blir det att åka av?

En pinne, det är vad som håller Palermo på rätt sida av strecket. Carpi jagar där under och en vinst skulle med andra ord säkra kontraktet för värden här. Mycket möjligt att det räcker med ett kryss och till och med en förlust.

Det är dock, illa tajmat, ett formstarkt motstånd som Palermo ställs mot. Faktum är att Verona vunnit två av de tre senaste matcherna, båda på hemmaplan mot Milan respektive Juventus. Helgjutna prestationer även om de sistnämndas motivation kanske inte var upphöjd till max.

Hellas Verona är, som säkert bekant, klara jumbos sedan en bra tid tillbaka. De har haft det oerhört tufft, men alltså visat upp moral.

Vinner komfortabelt

Trots allt – jag gillar Palermos chanser att lösa en komfortabel trea.

Klart det är svårt för Hellas Verona att finna motivation nu. De är också, utan diskussion, sämst i hela Serie A; har resultatraden 5-13-19. På bortaplan; 1-7-10. Truppen är tunn och nu saknas bland andra anfallaren Giampaolo Pazzini, sex baljor på 29 matcher.

Och det är imponerande hur Palermo studsat upp. 2-2-0 står formraden i och förra veckan löstes oavgjort, 0-0, borta mot Fiorentina. I min bok är detta Palermo av helt okej Serie A-material, så det vore en vinst för serien att de får stanna kvar rent sportsligt.

Dessutom har Palermo hela truppen intakt. Mycket positiva besked.

Känns helt enkelt som att ett motivationslöst Hellas Verona ska kunna köras över utan större bekymmer och trots att oddsen är rätt nerpressade, finner undertecknad värde i spelen till Palermos favör. De spelas med -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid vinst med exakt två mål – till 2,32 x smeten hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Palermo -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,32 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 15/5
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 14%
2: 6%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 34%