22 maj 2017 Pescara Palermo

Speltips, Palermo – Pescara 22/12: Jumbomöte – vi plockar ut en vinnare!

Sista rycket före uppehållet! Jumbomöte väntar i Serie A – Palermo mot Pescara på Stadio Renzo Barbera. Vi tar ställning och plockar ut ett 1X2-tecken till alldeles för bra betalt.

Vad ska det bli av Palermo? Tränare ut och tränare in. Som alltid, kaos i klubben, likt en cirkus. Uteblivna resultat. Men sedan Eugenio Corini kommit in på tränarposten har det sett marginellt bättre ut och nu senast vändes 1-3 till en 4-3-vinst över Genoa under de avslutande 20 minuterna – på bortaplan!

Var det möjligen vändningen för Palermo, som nu passerat just Pescara i tabellen?

Med andra ord är Pescara på jumboplatsen numera, men det är tajt nere i botten. En pinne upp till Palermo liksom Crotone. Glappet till säker mark är desto större, men absolut inte omöjligt att hämta in. Å andra sidan; finns det överhuvudtaget någonting som talar för att det ska vända för Pescara? Den enda trean blev de tilldelade på skrivbordet, när de det facto förlorade på planen.

Plockar första hemmatrean?

0-0-8. Uteslutande förluster! Det är Palermos hemmafacit i årets Serie A.

Ändå vill undertecknad lämna förtroendet i deras händer. Som nämnt, lite positiv känsla i Palermo just nu – och det behövs. Sett lite bättre ut med Corini vid rodret och förhoppningen är att han är den som ska få alla att dra åt samma håll, situationen till trots.

Imponerande vinst senast, borta mot ett hemmastarkt Genoa – när 1-3 vändes till 4-3 på 20 minuter. Extremt moralstärkande och matchen var välutförd, även innan slutspurten.

Pescara är tveklöst sämst i hela Serie A och har alltså inte vunnit en enda match; ett kryss och nio förluster är facit sedan slutet av oktober. Det känns ofta rentav hopplöst och inte ens spelarna kan tro att kontraktet ska kunna räddas. Det är så pass enkelt, att de hör hemma i andradivisionen.

Stort avbräck för Pescara med mittfältspjäsen Valerio Verre avstängd också.

Den raka ettan finns till 2,20 x insatsen hos Bet365 och det är mer än spelvärt. Värde åtminstone 20 punkter neråt – Palermo ska väl ha minst 50% chans att vinna det här?

Om du saknar ett konto hos Bet365, öppna ett här och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Palermo att vinna, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 22/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 29%
2: 27%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%