Speltips, Palermo – Torino 17/10: Stort skrällbud!

Spelbloggare Publicerat: 16 October 2016

En vad vi menar ska vara en helt öppen match väntar mellan Palermo och Torino i italienska Serie A. Oddssättarna däremot, de håller ena parten som klar favorit – och det lämnar oss en stor värdelucka. Skrällbud?

Just nu – mitten mot botten. Är det så det kommer se ut när spelåret ska summeras?

Palermo har, trots att man hållit en fullt acceptabel standard i flera matcher, bara skrapat ihop sex pinnar på sju matcher och är med det tredje sist i tabellen. En vinst, eller för den delen ett kryss, skulle innebära lite andrum då flera av konkurrenterna ovan har en match mer spelad. Kan stilen hittas?

En suverän spurt före uppehållet – hemmavinster över Roma och Fiorentina samt fyra i rad utan förlust – innebar att Torino efter en usel start på spelåret studsat uppåt i tabellen, till mittenskiktet av den.

För värden saknas skadade Aleksandar Trajkovski och Carlos Embalo samt avstängda Alessandro Gazzi. Gästerna kommer till spel utan Danilo Avelar, Cristian Molinaro och Joel Obi, alla skadade. Stjärnkeepern Joe Hart är ett frågetecken.

Missvisande odds

4,20-3,50-2,00 – det står 1X2-marknaden i just nu. Och varför siffrorna ser ut som så, ja, det kan jag inte svara på. Totalt missvisande.

Visst, nu är det mycket möjligt att Palermo kommer få slåss om kontraktet i den italienska förstadivisionen medan Torino borde hålla nivå för mittenstriden – men att de ska vara såhär stora favoriter i en svår bortamatch? Inte en chans.

Nu kom det här uppehållet uselt tajmat för Torino, som alltså var i toppform. Oklart om den kunnat konserveras. Sedan har man inte alls nått upp i nivå på resande fot heller; två förluster – mot Milan och Atalanta – samt ett kryss mot Pescara har det blivit.

Palermo har haft problem med målskyttet, men faktiskt bara förlorat en av de fyra senaste matcherna, vilket dessutom var mot Juventus. Fullt kapabla på hemmaplan och ska ses med fin chans på minst en pinne här.

Palermo +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid hemmavinst och oavgjort – spelas till 1,92 gånger pengarna hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Palermo +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 17/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: