Bolivia speltips

Speltips, Panama – Bolivia 7/6: Betsson sticker ut hakan rejält

Oddssättarna är helt oense inför grupp D:s premiärfajt mellan underdogsen Panama och Bolivia. Vi är inte sena med att investera polletterna på ett 1X2-tecken.

Grupp D innehåller två stora favoriter i hela turneringens förhandsfavorit, Argentina, och titelaspiranten Chile, vilka premiärspelar mot varandra strax efter att slutsignalen i den här fajten.

En vinst är mer eller mindre alltså ett måste för att Panama och Bolivia ska ha chansen på slutspelet – för att sex pinnar ska plockas i de två avslutande matcherna behövs ett mirakel. Kort och enkelt – det händer inte. En trea däremot, då kan det räcka med en skräll.

Sedan är det en kamp mellan Central- och Sydamerika.

I kampen om titeln anses dessa två ha oerhört liten chans. Panama ställs ut som en knapp favorit mot Bolivia hos de flesta aktörer – men hos Unibet är skillnaden betydande. Panama står i 251,00 och Bolivia 501,00 x insatsen.

Det som skulle kunna tala för en Panamaskräll är att de stod för ett fantastiskt fint mästerskap i CONCACAF Gold Cup under fjolåret. Tredjeplatsen löstes efter att USA värjts undan på straffar och faktum är att finalen var extremt nära att nås. Mexiko, en av de större fotbollsnationerna, kunde förens på övertid se till att få in den avgörande baljan.

20-25 punkter högre än resterande aktörer

Oddssättarna är helt oense på 1X2-marknaden och återbetalningen på marknaden är uppe på 103% – siffror som sällan skådas. Vilka aktörer är det då som är rätt respektive fel ute?

Målskyttet må vara ett litet problem för Panama, men defensiven är stabil och flera stora pjäser i fotbollsvärlden har pressats, vissa till och med besegrats, under de senaste åren. Man kommer till Copa America som en liten outsider i en tuff grupp, men har ändå förra årets Gold Cup-resultat och -prestationer i bakhuvudena.

Bolivia är mer under isen och har laddat upp inför mästerskapet på värsta möjliga vis. Förvisso varit en del tuffa fajter, men att åtta av de nio senaste matcherna förlorats tär förstås på moralen i truppen. Ökar misstron på spelmodellen bland spelarna.

Egentligen är det två hyfsat jämna parter, men för dagen håller vi Panama som den klart vassare.

Betsson dukar upp 1,90 x insatsen för den raka ettan – nästan alla andra aktörer erbjuder 20-25 punkter mindre för samma spel. Risk för oddsreaktion? Absolut.

Polletterna skickas in på Panama!

Speltips:

Speltips: Panama vinner, rak etta
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 kr + 200 kr bonus)
Spelstopp: 01:00, natten mot tisdag 7/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 28%
2: 17%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 66%